Stim ca o sa apara la bursa mai devreme sau mai tarziu
[Closed] Vand jocuri foarte tari
-
Rautz
Re: Vand jocuri foarte tari
Tot citesc aici 'jocuri foarte tari' dar nu apare deloc Starcraft 
- fl0po
- King Meeple

- Custom Rank: iOS Netrunner
iti dau o sabie Jedi si o poza cu printesa Leia la dush pe Mansion of Madness. a?
(made in china....bineinteles)
HACK OR GET WHACKED!
-
mogobel
- Chief Meeple

Daca se dau si separat extensiile, pastreaza-mi, te rog, Cities si Wonder pack de la 7 Wonders.
Ma gandesc daca mai adaug ceva si te anunt.
Ma gandesc daca mai adaug ceva si te anunt.
-
Minel
Am mai scazut pretul la unele jocuri in ultimele zile, doar ca nu am mai postat.
- fl0po
- King Meeple

Va prezint rubrica "Precomenzi Minel".
Pentru urmatoarele jocuri (vezi foto) puteti face precomenzi. Minel e foarte bucuros acum ca abia si le-a cumparat ...dar in curand vor fi adaugate in acest anunt. In cazul in care va intereseaza ceva puteti deja sa faceti precomenzi....nu mai e mult pana la momentul vanzarii (deja au trecut 12 ore de cand si le-a luat) asa ca va trebui sa va grabiti. Daca nu vedeti prea bine din poze va dau eu un hint - Star Wars and Netrunner bullshit...
Pentru urmatoarele jocuri (vezi foto) puteti face precomenzi. Minel e foarte bucuros acum ca abia si le-a cumparat ...dar in curand vor fi adaugate in acest anunt. In cazul in care va intereseaza ceva puteti deja sa faceti precomenzi....nu mai e mult pana la momentul vanzarii (deja au trecut 12 ore de cand si le-a luat) asa ca va trebui sa va grabiti. Daca nu vedeti prea bine din poze va dau eu un hint - Star Wars and Netrunner bullshit...
HACK OR GET WHACKED!
-
voight
- fl0po
- King Meeple

n-a apucat ca se grabea....cred ca nu se gandea ca meciul nostru va dura 3h+ si spera ca va trimite un colet dupa ce terminam...dar era deja 12 noaptea si inkisese la posta...
HACK OR GET WHACKED!
-
Minel
Haha tari pozele. 
Voight, jocurile sunt pregatite, azi incearca sor-mea sa le puna la posta. Aseara la ora 2 sortam componentele de 7 wonders si iti pregateam si mage wars-ul.
Voight, jocurile sunt pregatite, azi incearca sor-mea sa le puna la posta. Aseara la ora 2 sortam componentele de 7 wonders si iti pregateam si mage wars-ul.
-
voight
Mersi mersi
e ok !
Daca scoti Android: Netrunner core set la vanzare da un semn
Daca scoti Android: Netrunner core set la vanzare da un semn
-
voight
-
Minel
-