Tks!
[CLOSED]Cumpar Tales of Arabian Nights
-
RONIN
[CLOSED]Cumpar Tales of Arabian Nights
.......daca strange praf sau pur si simplu nu-ti mai place iti dau bani sa-ti iei altul
Tks!
Tks!
Last edited by RONIN on 25 Oct 2012, 11:25, edited 1 time in total.
- deeug
- King Meeple

- Custom Rank: Game Explorer
Re: Cumpar Tales of Arabian Nights
Adica...cineva-ti da tie "ToAN" si cu banii de la tine-si cumpara alt "ToAN??RONIN wrote:....... iti dau bani sa-ti iei altul![]()
Tks!
Tare!
-
RONIN
YAP
apoi il scoate din colectia lui de pe bgg il adauga la prev. owned apoi adauga "must have" si asteapta cu nerabdare ziua cand ii ajunge acasa
.Iar in timpul asta citeste review-uri baga tom vessel "toan" review pe repeat si isi face griji ca poate nu o sa aibe cu cine sa-l joace (fiind asa de mult de citit si cum romanu' nu e frate cu lectura...ca e multi si e culti si Dumnezeu ii iubeste ca altfel nu imi explic cum de a facut atat de multi "intelectuali") o sa stea sa adune praf si poate o sa mi-l vanda mie iara
ca pe'al meu o sa vreau sa-l "schimb cu altul" ....mai nou
.
Asadar....zi-mi cat vrei pe-al tau si eu iti scriu adresa

Asadar....zi-mi cat vrei pe-al tau si eu iti scriu adresa
- deeug
- King Meeple

si cand o sa te-ntrebe lumea: "Cate jocuri ai?". tu o sa raspunzi "50!". Si n-o sa fie o minciuna, c-o sa ai 50 "ToAN"! 
Al meu e ieftin: cateva ore, la un moment dat, cand poti si tu si eu, si eventual alti cativa(evident, cand ajungi tu in Buc sau eu in CT)...numai ca asta al meu e neam de boomerang: se intoarce tot timpul la mine!
Al meu e ieftin: cateva ore, la un moment dat, cand poti si tu si eu, si eventual alti cativa(evident, cand ajungi tu in Buc sau eu in CT)...numai ca asta al meu e neam de boomerang: se intoarce tot timpul la mine!
-
RONIN
Mi-ar face o deosebita placere
numai sa nu ma nimeresti cand doar ce l-am vandut si il astept pe urmatorul 
- deeug
- King Meeple

evident, de evitat aceasta situatie! Ca si cea in care eu o sa fiu in CT si tu in Buc. atunci cand planuim sa executam manevra 
-
RONIN
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
ee, vezi daca nu stiu cum se misca treaba... trebuie sa ma intercalez, eu am luat TotAN de la Angeleye, trebuie sa gasesc eu altul ca sa ti-l pot da tie pe asta s.a.m.d. Va trebui sa astepti.
Acum, pe bune, au tot scos din editia a treia, cate putin, teoretic gasesti la essen, cu toate corecturile si nou-nout
Acum, pe bune, au tot scos din editia a treia, cate putin, teoretic gasesti la essen, cu toate corecturile si nou-nout
-
RONIN
Pai sa nu mai scoata atat si sa mai si adauge
"26octombrie"
luna asta iti sarbatoresti ziua de nume 
"26octombrie"
- 26octombrie
- King Meeple

Dadada!
si, printr-o coincidenta asbolutamente cosmica, nu stiu cum se face ca pica si ziua mea de nastere tot atunci!
Multumesc pentru ca ai punctat acest aspect interesant, o sa cer dublarea cadourilor...
TotAN s-a chemat "cadou in avans pentru ziua mea, singurul, nu-mi mai trebuie altceva!" Acum ma uit la el, mi-e taaare drag, da parca arata a cadou de nume, nu?!
Multumesc pentru ca ai punctat acest aspect interesant, o sa cer dublarea cadourilor...
TotAN s-a chemat "cadou in avans pentru ziua mea, singurul, nu-mi mai trebuie altceva!" Acum ma uit la el, mi-e taaare drag, da parca arata a cadou de nume, nu?!
-
RONIN
Cred ca un foarte frumos cadou de ziua ta ar fi AGENTS OF SMERSH http://www.boardgamegeek.com/boardgame/ ... -of-smersh
am i right or am i not?
am i right or am i not?
- 26octombrie
- King Meeple

nu rau, nu rau...
da ntz, nu se poate. am alte doua visari: http://www.boardgamegeek.com/boardgame/ ... fantastiqa
si http://www.boardgamegeek.com/boardgame/ ... ew-science

cat dureaza, in general, dupa ce se termina campania de strangere a fondurilor, pana ajunge si la noi, muritorii de rand jocul?!
da ntz, nu se poate. am alte doua visari: http://www.boardgamegeek.com/boardgame/ ... fantastiqa
si http://www.boardgamegeek.com/boardgame/ ... ew-science
cat dureaza, in general, dupa ce se termina campania de strangere a fondurilor, pana ajunge si la noi, muritorii de rand jocul?!
- ProfessorChaos
- King Meeple

- Custom Rank: Miniature Painter