Dar am retinut.
Data viitoare il jucam "mai" corect

Hai nu mai plange, ca ai primit si tu puncte. Ce am fost noi de vina ca tu nu te-ai concentrat pe anexe si geishe?Teddy wrote:Pai am jucat gresit cand v-ati pus voi puncte bonus retroactiv pentru anexe si geishe![]()

hmm,... mie-mi face impresia ca nu vorbim aici de sarsana, vorbim de arvunit un camion, sa-ti aduca marfa acasa...Teddy wrote: la fel cum te duci intr-un supermarket sa iei un produs si pleci cu sarsanaua plina

Terra Mystica, oooh, suna tare.Teddy wrote:Am rezistat sub 48 de ore.
Drept urmare am facut rost de Yedo.
Iar la fel cum te duci intr-un supermarket sa iei un produs si pleci cu sarsanaua plina mi-am mai luat francis drake, noah, terra mystica si o precomanda la L'aeropostale.
Ce doar doamnele si domnisoarele sa se rasfete in perioada aceasta?

Oameni pragmatici.cristianf wrote:Am mai auzit de oameni care se duc sa ia paine si oua si se intorc cu o plasma.Asa si tu cu boardgameurile.

Teddy wrote:De la intalnirea din weekend pot spune ca am fost cucerit de Tumblin dice si Bluff, drept urmare sunt interesat de cele doua.

Must. . .play. . .Letters from. . .Whitechapel. . .xanderzaha wrote:Subscriu, sau idem mai sus in stil oracol din scoala generala, amandoua au fost la mare inaltime. Si au creat dependenta, nu la fel de mult ca jocul de la intalnire de Letters of Whitechapel( prietenii stiu de ce) dar oricum , pe acolo

La cat de misto e Roll, poti sa-l treci direct la must-have!Teddy wrote:poate si un Roll for the Galaxy