Cumpar
Palaces of Carrara si St. Petersburg (2nd edition), ambele sa fie editiile in engleza (Z-Man)
[inchis]Cumpar Palaces of Carrara si St. Petersburg
- dmx85
- King Meeple

[inchis]Cumpar Palaces of Carrara si St. Petersburg
Last edited by dmx85 on 17 Mar 2015, 15:32, edited 1 time in total.
- cristianf
- King Meeple

Re: Cumpar Palaces of Carrara si St. Petersburg
E ok si in germana St. Petersburg. E atat de bun jocul ca dupa un timp uiti sa te uiti la numele personajelor/cladirilor. Plus ca varianta in engleza s-a lansat de curand din cate stiu eu. Mai bine il joci mai repede in germana decat sa astepti dupa el.
PS Am vandut Last Will in germana ca sa-l cumpar in engleza. Palaces of Carrara nici nu am acceptat sa fie in alta limba decat engleza. Dar nu stiu de ce la St Petersburg nu ma deranjeaza. Probabil din acelasi motiv pentru care nu ma deranjeaza nici Terra Mystica in germana.
PS Am vandut Last Will in germana ca sa-l cumpar in engleza. Palaces of Carrara nici nu am acceptat sa fie in alta limba decat engleza. Dar nu stiu de ce la St Petersburg nu ma deranjeaza. Probabil din acelasi motiv pentru care nu ma deranjeaza nici Terra Mystica in germana.
- dmx85
- King Meeple

totusi scrie pe carti, de aia nu prea vreau varianta in germana. Mai astept, nu ma grabesc in mod special. La un moment dat vor ajunge in colectia mea.
- cristianf
- King Meeple

La mine sta nejucat pe raft de vreo 2 luni. Poate jucam vreodata. De Carrara nu mai zic, cred ca are jumatate de an de cand l-am jucat ultima oara.
- dmx85
- King Meeple

- cristianf
- King Meeple

Stai asa ca m-ai luat din scurt
Maine nu ca am programul incarcat, dar poate pe sambata. Continuam pe pm.