Arkham Horror
Forum rules
Pentru detalii asupra sistemului Ultimate Trades propus de Chuckila, vizitati topicul [forum]viewtopic.php?f=12&t=195[/forum]
Pentru detalii asupra sistemului Ultimate Trades propus de Chuckila, vizitati topicul [forum]viewtopic.php?f=12&t=195[/forum]
- MandrulDuce
- King Meeple

- Custom Rank: Dungeon Master
Arkham Horror
Call of Ctulhu strikes back in this "not so new by now" boardgame edition....ba-da-da-dam (drums playing): Arkham Horror
Ok, long story short, jocul este ca nou, toate componentele aranjate in pungute, cu elastice si chestii...e jucat de vreo 3 ori tops si, desi imi place jocul si cei cu care am reusit sa-l scot pe masa l-au placut de asemenea, timpul de setup+play si spatiul necesar nu prea se pupa cu disponibilitatea mea actuala. Jocul arata impecabil, cutia si regulamentul sunt intacte (astea sunt de obicei cele mai "obosite" componente de aceea le mentionez aici), singurul mic impediment este ca personajele sunt niste cartonase ce stau in niste plastic-stand-uri care sunt foarte "tight" si s-au uzat un pic cartonasele cu personaje folosite in momentul cand au fost puse in stand-uri (no going around it...am fost cat de bland se poate, sunt pur si simplu foarte "tight" stand-urile de plastic). Evident, in timpul jocului nu e vizibil, doar cand le scoateti pentru ambalare (incap si cu plasticele montante in cutie).
Astept vreo oferta poate cineva sa-i ofere o casa mai buna, unde sa vada masa mai des. Daca nu, e joc de colectie care imi place.
Astept oferte ...imi plac suficient de multe jocuri incat sa nu fac lista aici
Ok, long story short, jocul este ca nou, toate componentele aranjate in pungute, cu elastice si chestii...e jucat de vreo 3 ori tops si, desi imi place jocul si cei cu care am reusit sa-l scot pe masa l-au placut de asemenea, timpul de setup+play si spatiul necesar nu prea se pupa cu disponibilitatea mea actuala. Jocul arata impecabil, cutia si regulamentul sunt intacte (astea sunt de obicei cele mai "obosite" componente de aceea le mentionez aici), singurul mic impediment este ca personajele sunt niste cartonase ce stau in niste plastic-stand-uri care sunt foarte "tight" si s-au uzat un pic cartonasele cu personaje folosite in momentul cand au fost puse in stand-uri (no going around it...am fost cat de bland se poate, sunt pur si simplu foarte "tight" stand-urile de plastic). Evident, in timpul jocului nu e vizibil, doar cand le scoateti pentru ambalare (incap si cu plasticele montante in cutie).
Astept vreo oferta poate cineva sa-i ofere o casa mai buna, unde sa vada masa mai des. Daca nu, e joc de colectie care imi place.
Astept oferte ...imi plac suficient de multe jocuri incat sa nu fac lista aici
Never play cat and mouse games if you're a mouse.
Life, like all games, becomes fun when one realizes it's just a game!
- Chuckila
- King Meeple

Re: Arkham Horror
Cum e pus in "Ultimate Trades", hai sa vedem daca reusim cumva sa completam prima tranzactie de acest gen.
Asadar, propun mai multe "furculite" (suna mai bine termenul original din engleza). Daca este cineva interesat de ultimul joc din "chain", poate continua cu ce are de oferit si in cazul in care Dungeon Master-ul nostru e multumit de ultima oferta, poate inchide "tranzactia"
Optiunea 1: Arkham Horror -> Doom: The Board Game. Doom este inca sigilat, primit cadou in zona Craciunului (inca nu stiu daca a fost cadou de ziua mea ajuns tarziu, sau cadou de Craciun ajuns devreme)
Optiunea 2: Arkham Horror -> Operation Tannhauser. Jocul este exact asa cum l-am primit intr-un schimb: stare foarte buna a cutiei si componentelor, insa regulamentul lipseste. Dar la cerere il pot oferi printat color (editia revised).
Optiunea 3: Arkham Horror -> Rommel in the Desert. RitD sigilat. Daca cineva se gandeste sa incerce marea cu degetul in lumea war-gamingului mai "clasic" (nu Twilight Struggle), here's a good chance.
Optiunea 4: Arkham Horror -> Rush'n Crush + X RON. Jocul este in stare foarte buna, atat cutia cat si componentele. L-am luat jucat de cateva ori, nu am apucat inca sa il jucam. X este o suma ce o voi negocia cu cel care va primi jocul de la mine, in cazul in care aceasta optiune va "iesi castigatoare".
Asadar, propun mai multe "furculite" (suna mai bine termenul original din engleza). Daca este cineva interesat de ultimul joc din "chain", poate continua cu ce are de oferit si in cazul in care Dungeon Master-ul nostru e multumit de ultima oferta, poate inchide "tranzactia"
Optiunea 1: Arkham Horror -> Doom: The Board Game. Doom este inca sigilat, primit cadou in zona Craciunului (inca nu stiu daca a fost cadou de ziua mea ajuns tarziu, sau cadou de Craciun ajuns devreme)
Optiunea 2: Arkham Horror -> Operation Tannhauser. Jocul este exact asa cum l-am primit intr-un schimb: stare foarte buna a cutiei si componentelor, insa regulamentul lipseste. Dar la cerere il pot oferi printat color (editia revised).
Optiunea 3: Arkham Horror -> Rommel in the Desert. RitD sigilat. Daca cineva se gandeste sa incerce marea cu degetul in lumea war-gamingului mai "clasic" (nu Twilight Struggle), here's a good chance.
Optiunea 4: Arkham Horror -> Rush'n Crush + X RON. Jocul este in stare foarte buna, atat cutia cat si componentele. L-am luat jucat de cateva ori, nu am apucat inca sa il jucam. X este o suma ce o voi negocia cu cel care va primi jocul de la mine, in cazul in care aceasta optiune va "iesi castigatoare".
- MandrulDuce
- King Meeple

Bun moment sa facem un trade mai complex (nu ma grabesc nicaieri).
So, pentru cei care nu stiu cum functioneaza,in acest moment, propunerile se fac pentru a continua chain-ul la unul dintre jocurile lui Chuckila. O sa dau un exeplu complet aleator:
sa zicem ca userul bahaus vrea de la chuckila jocul "doom:the board game".
Posteaza: "Arkham Horror -> Doom:The board game -> Dungeon Twister 2".
Mie imi place Dungeon Twister 2 si declar trade-ul incheiat. In acel moment, Dungeon Twister 2 va ajunge la mine, Doom: The Board game la bahaus si Arkham Horror la Chuckila!
P.S. Exemplul este pur informativ. Orice asemanare cu realitatea este pur intamplatoare si numele folosite au scopul unic de a ancora in realitate exemplul pentru o mai buna intelegere.
So, pentru cei care nu stiu cum functioneaza,in acest moment, propunerile se fac pentru a continua chain-ul la unul dintre jocurile lui Chuckila. O sa dau un exeplu complet aleator:
sa zicem ca userul bahaus vrea de la chuckila jocul "doom:the board game".
Posteaza: "Arkham Horror -> Doom:The board game -> Dungeon Twister 2".
Mie imi place Dungeon Twister 2 si declar trade-ul incheiat. In acel moment, Dungeon Twister 2 va ajunge la mine, Doom: The Board game la bahaus si Arkham Horror la Chuckila!
P.S. Exemplul este pur informativ. Orice asemanare cu realitatea este pur intamplatoare si numele folosite au scopul unic de a ancora in realitate exemplul pentru o mai buna intelegere.
-
Rautz
Chiar am vrut sa-mi placa, am mai citit inca o data acum despre Arkham Horror dar din nou, imi pare rau, pur si simplu nu e pentru noi. Dar jocul e grozav. Sper insa ca printr-un ultimate trade Dungeon Twister 2 sa poate ajunge la tine (Doom insa e alt joc care nu ni se potriveste
Sa avem bafta
-
bogdanpocol
1 arkham horror - Last Night On Earth (jocul e ca nou, cutia a suferit la transport, si are o ruptura de vreo 2 cm)
2 Arkham Horror - The Adventurers (cutia si regulamentul sunt in italiana, (are si in engleza versiunea printata) dar nu e dependent de limba )
3 Arkham Horror - Race for The Galaxy (cu diferenta sau un joc de valoare aproximativ egala daca se ajunge la ultimate trade)
2 Arkham Horror - The Adventurers (cutia si regulamentul sunt in italiana, (are si in engleza versiunea printata) dar nu e dependent de limba )
3 Arkham Horror - Race for The Galaxy (cu diferenta sau un joc de valoare aproximativ egala daca se ajunge la ultimate trade)
-
Rautz
Arkham Horror - Race for The Galaxy - Dungeon Twister 2 cu asta as fi de acord eu, cu o diferenta de 60 lei(am ales cel mai mic pret pt Dungeon Twister 180lei la Red Goblin si cel mai mic pret pt RFTG 120lei la Boardmaster)
Sau poate MandrulDuce vrea direct una dintre cele 3 propuneri
Imi spuneti fiecare daca sunteti de acord
Sau poate MandrulDuce vrea direct una dintre cele 3 propuneri
Imi spuneti fiecare daca sunteti de acord
- MandrulDuce
- King Meeple

Ok.
Deci sa inteleg ca vine asa:
eu primesc Dungeon Twister 2
Bahaus RTFG si 60 Ron
bogdanpocol - Arkham Horror.
Din partea mea e ok. Sa-mi comfirmati insa daca am inteles corect.
Bahaus RTFG si 60 Ron
-
Rautz
Da, eu asa m-am gandit, cred ca si Bogdan.MandrulDuce wrote:Ok.
Bahaus RTFG si 60 Ron
Ar ramane atunci ca
-Bogdan sa-i dai adresa lui MD
-eu sa-i dau adresa lui Bogdan
-eu si MD sa ne intalnim in Bucuresti sa-i dau DT2
- MandrulDuce
- King Meeple

Ok. Am inteles bine atunci. Exista doua variante in cazul acesta: trimis direct de pachete sau ma intalnesc eu cu bahaus facem schimb si va trimiteti intre voi ca sa faceti ramburs pentru cei 60 lei? Cum preferati
P.S. Eu am datele lui bogdan de data trecuta daca nu s-a schimbat nimic
P.S.2: Pot ajunge astazi si la intalnire daca nu e prea tarziu si la curier dk e cazul.
P.S. Eu am datele lui bogdan de data trecuta daca nu s-a schimbat nimic
P.S.2: Pot ajunge astazi si la intalnire daca nu e prea tarziu si la curier dk e cazul.
Last edited by MandrulDuce on 14 Mar 2011, 14:45, edited 2 times in total.
-
Rautz
Urasc sa trimit pachete deci daca m-ai ajuta in privinta asta ar fi perfectMandrulDuce wrote:Ok. Am inteles bine atunci. Exista doua variante in cazul acesta: trimis direct de pachete sau ma intalnesc eu cu bahaus facem schimb si va trimiteti intre voi ca sa faceti ramburs pentru cei 60 lei? Cum preferati
Cat despre cei 60 lei nu e mare problema, poate sa-i bage pur si simplu in cutia jocului
-
bogdanpocol
ok. daca preferi transfer bancar se poate rezolva si asa
PS(later edit) eu nu o sa pot pune coletul mai repede de miercuri , pt ca mi-am schimbat locul de munca si am de rezolvat unele chestii
PS(later edit) eu nu o sa pot pune coletul mai repede de miercuri , pt ca mi-am schimbat locul de munca si am de rezolvat unele chestii
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
Foarte fain! Deci sa inteleg ca primul Ultimate Trade a reusit?
Unde mi-am lasat paharul de vin?? Sa bem pentru asta.
Unde mi-am lasat paharul de vin?? Sa bem pentru asta.
-
Rautz
- Chuckila
- King Meeple

- MandrulDuce
- King Meeple

O sa mai fac eu un first azi. O sa incerc sa fiu primul care bea cu ocazia schimbului.
@djdano: lasa sticla din mana...nai voie pana diseara
@djdano: lasa sticla din mana...nai voie pana diseara
-
Rautz
Prea tarziu, eu deja savurez bereaMandrulDuce wrote:O sa mai fac eu un first azi. O sa incerc sa fiu primul care bea cu ocazia schimbului.

Last edited by Rautz on 14 Mar 2011, 15:12, edited 1 time in total.
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
Eu nu prea beau din sticla, mai mult din pahar.MandrulDuce wrote: @djdano: lasa sticla din mana...nai voie pana diseara
Dar poate ar trebui sa incerc cu sticla... pentru ca are dop si se poate pune intre doua inghitituri... ceea ce nu poti face la pahar... care se va varsa daca vei da cu mana peste el in timp ce ceri explicatii la Cyclades gesticuland.
Sper ca ciocanul ma va putea ierta...
PS: Jocul e ok, am avut grija sa vars continutul in directia opusa... dar pacat de vin... si de scaun...
- MandrulDuce
- King Meeple

I'm gonna pretend that I didn't read that (vroiams a scriu in romana da iesea o mare cacofonie)Bahaus wrote:Prea tarziu, eu deja savurez bereaMandrulDuce wrote:O sa mai fac eu un first azi. O sa incerc sa fiu primul care bea cu ocazia schimbului.