[UT] Schimb Agricola
Forum rules
Pentru detalii asupra sistemului Ultimate Trades propus de Chuckila, vizitati topicul [forum]viewtopic.php?f=12&t=195[/forum]
Pentru detalii asupra sistemului Ultimate Trades propus de Chuckila, vizitati topicul [forum]viewtopic.php?f=12&t=195[/forum]
-
mogobel
- Chief Meeple

[UT] Schimb Agricola
Jocul este nou, doar desfacut.
Probabilitate 100%: World Wihtout End, Merchant and Marauders, Fire and Axe: a viking saga.
Probabilitate 50-75%: Fresko, Age of industry, Dominion Prosperity, Belfort.
Probabilitate sub 50%: altele.
Acolo unde este cazul, voi achita sau se va achita o diferenta.
Astept oferte.
Probabilitate 100%: World Wihtout End, Merchant and Marauders, Fire and Axe: a viking saga.
Probabilitate 50-75%: Fresko, Age of industry, Dominion Prosperity, Belfort.
Acolo unde este cazul, voi achita sau se va achita o diferenta.
Astept oferte.
Last edited by mogobel on 08 Dec 2011, 00:23, edited 3 times in total.
- Chuckila
- King Meeple

Re: Schimb Agricola
Astepti oferte ....
Dar ofera si tu cateva detalii despre ce ti-ar placea sa primesti in schimb. Ce stil de jocuri iti plac. Majoritatea dintre noi avem in semnatura colectiile, wishlisturile, etc. Chestii de pe BGG care ne-ar putea ajuta sa ne dam seama ce preferi in materie de gaming.
Dar ofera si tu cateva detalii despre ce ti-ar placea sa primesti in schimb. Ce stil de jocuri iti plac. Majoritatea dintre noi avem in semnatura colectiile, wishlisturile, etc. Chestii de pe BGG care ne-ar putea ajuta sa ne dam seama ce preferi in materie de gaming.
-
mogobel
- Chief Meeple

As prefera ceva cam de aceeasi valoare si sa nu fie SF. Iata si cateva repere si imi cer scuze pentru primul post saracacios in detalii:
Probabilitate 100%: World Wihtout End, Le Havre, Merchant and Marauders, Fire and Axe: a viking saga.
Probabilitate 50-75%: Fresko, Age of industry.
Probabilitate 100%: World Wihtout End, Le Havre, Merchant and Marauders, Fire and Axe: a viking saga.
Probabilitate 50-75%: Fresko, Age of industry.
Last edited by mogobel on 15 Sep 2011, 15:20, edited 1 time in total.
-
tenny
Cam multe vanzari si schimburi de Agricola pe forum. Ma gandeam sa il achizitonez, dar nu inteleg de ce atata lume renunta la el.
- Chuckila
- King Meeple

Eu tocmai l-am achizitionat, impreuna cu extensia Farmers of the Moor.
In conditiile in care la primele "intalniri" nu a fost dragoste la prima vedere. E un joc bun, multa varietate si rejucabilitate data de carti. Pentru a mitiga importanta norocului la extragerea initiala a cartilor, recomand insa cu caldura varianta de drafting.
In conditiile in care la primele "intalniri" nu a fost dragoste la prima vedere. E un joc bun, multa varietate si rejucabilitate data de carti. Pentru a mitiga importanta norocului la extragerea initiala a cartilor, recomand insa cu caldura varianta de drafting.
-
ciocanul
Jocul e bun dar orice joc pe lumea asta devine plictisitor dupa o vreme. Decat sa-l tii sa faca praf mai bine il dai.
- tasurinchi
- King Meeple

Mai e si tema, care am impresia ca e cam neatragatoare pentru destui oameni. Pe mine asta ma tine departe de el. Obisnuiesc sa citesc zeci de regulamente, dar la Agricola nici macar de manual nu-mi vine sa ma ating, ce sa mai zic de joc. Desigur, asta e problema de gusturi, nu-s cateva zile de cand am asistat la o intalnire la care vreo zece oameni se adunasera sa-l joace...tenny wrote:Cam multe vanzari si schimburi de Agricola pe forum. Ma gandeam sa il achizitonez, dar nu inteleg de ce atata lume renunta la el.
-
m4r1us
Tasurinchi are dreptate. Cei mai mulţi se lovesc de temă: un joc cu ţărani? bleah. Alţii au auzit că ar fi complicat... Mie îmi place. Şi îmi place foarte mult. Ar trebui să il încerci ca să îţi dai seama dacă te atrage sau nu. Bine... ideal ar fi să ai şi cu cine să îl joci. Nu este atât de greu şi se învaţă uşor. Acum o săptămână, un grup din ceainărie l-a încercat pt prima dată şi a fost dragoste la prima vedere pt toţi.
aşadar, încearcă-l
nu se ştie niciodată
- Shaikan
- King Meeple

- Custom Rank: Dark Lord @ Natiunea Jucatoare
Subscriu la ce au zis colegii Tasurinchi si Nimenialtul. Nici pe mine nu m-a atras prea tare tema la Agricola, dar tot l-am incercat cand am avut ocazia si pot spune ca mi-a placut mult si l-as juca cu placere oricand. Si desi tema nu este una extrem de atragatoare, jocul chiar o implementeaza bine; chiar ai senzatia ca tra sa faci tot posibilul ca sa iti hranesti familia si sa iti dezvolti ferma si niciodata nu ai timp sa le faci pe toate
)