[SCHIMBAT]1. Steam - cumparat nou si jucat de 2 ori (pe BGG am 4 jocuri, dar 2 nu sunt cu jocul meu
Sunt destul de deschis la propuneri. As prefera un worker placement sincer sa fiu, cat mai bine plasat in top BGG, Stone Age ar fi un exemplu bun. Daca vreti neaparat puteti sa-mi trimiteti mesaje private si pentru cumparare, dar prefer un schimb.
2. Battle Line - luat nou, peste 20 de jocuri jucate, dar a primit sleevuri Mayday premium inca de la inceput, asa ca cele 70 de carti sunt ca noi. Sleevurile se dau cu jocul sau nu, in functie de ce mi se ofera pe el. Nu accept aici decat schimburi, in principal cu alte cardgame-uri.
3. Hammer of the Scots - luat de la Marius in stare perfecta, nejucat de el, jucat de mine de 3 ori. Are sleevuri mayday normale, se dau o data cu jocul.
As vrea un schimb cu un alt war-game cu cubulete daca se poate, gen Command&Colors: Ancients, dar nu e batut in cuie, voi considera orice propunere cu atentie. Ca si la Steam nu exclud o vanzare, dar prefer schimbul.
4. Cold War: CIA vs. KGB - luat nou, am jucat cateva jocuri, dar si aici a primit sleevuri premium Mayday inca de la inceput. La fel ca la Battle Line: sleevurile se pot da sau nu cu jocul, depinde de contra-oferta, exclud vanzare, prefer schimb cu alte card-game-uri.
Puteti sa-mi dati mesaje fara sa scrieti pe forum: "ai PM", le citesc oricum
Cam atat, astept mesaje