November 2012 European Maths Trade
Forum rules
Pentru detalii asupra sistemului Ultimate Trades propus de Chuckila, vizitati topicul [forum]viewtopic.php?f=12&t=195[/forum]
Pentru detalii asupra sistemului Ultimate Trades propus de Chuckila, vizitati topicul [forum]viewtopic.php?f=12&t=195[/forum]
- suf
- King Meeple

November 2012 European Maths Trade
Gata si ultimul Math Trade European pe anul asta. Cu ceva intrzieri au venit rezultatele preliminare.
Desi ceva mai slab procentual decat editiile anterioare, am facut 8 schimburi pe care am luat CA$H si 4 jocuri dragute. Djdano a obtinut si el cateva titluri mult dorite, iar mr. Chuckila (care nu are tastatura) a obtinut pe 70 de euroi:
Thunderstone: Heart of Doom
Raid on St. Nazaire
1830: Railways & Robber Barons
Poate la urmatorul Math Trade vor participa mai multi romanashi. Pana atunci:
Spor la joaca!
Desi ceva mai slab procentual decat editiile anterioare, am facut 8 schimburi pe care am luat CA$H si 4 jocuri dragute. Djdano a obtinut si el cateva titluri mult dorite, iar mr. Chuckila (care nu are tastatura) a obtinut pe 70 de euroi:
Thunderstone: Heart of Doom
Raid on St. Nazaire
1830: Railways & Robber Barons
Poate la urmatorul Math Trade vor participa mai multi romanashi. Pana atunci:
Spor la joaca!
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
Re: November 2012 European Maths Trade
Ca sa va stimulez sa participati: io am primit Taluva, Domaine, Medina si Claustrophobia.
Si acuma sa vina cadourile de Craciun!
Si acuma sa vina cadourile de Craciun!
- suf
- King Meeple

Dap, dragutz trade.
Desi procentual mai slab, au fost, totusi, mai multe trades decat data trecuta (231 vs 193), dar si mai multe oferte. Poate si pentru ca titlurile nou aparute la Essen le imping afara pe cele mai vechi.
Desi procentual mai slab, au fost, totusi, mai multe trades decat data trecuta (231 vs 193), dar si mai multe oferte. Poate si pentru ca titlurile nou aparute la Essen le imping afara pe cele mai vechi.
- Chuckila
- King Meeple

Eu sunt relativ happy, cu mentiunea ca la unul din tradeuri, amicul nu a listat detaliile de shipping. Daca nu ofera free shipping to EU, probabil va trebui sa il rog pe Chris sa imi scoata acel joc din wantlist si sa ruleze din nou rezultatele.
Insa astept raspunsul userului, precum si cel al lui Chris. As prefera sa nu fie nevoie de rerun.
Insa astept raspunsul userului, precum si cel al lui Chris. As prefera sa nu fie nevoie de rerun.
- suf
- King Meeple

Cred ca esti constient ca gloata deja arde oameni pe rug pentru amanari de-astea.Chuckila wrote:Eu sunt relativ happy, cu mentiunea ca la unul din tradeuri, amicul nu a listat detaliile de shipping. Daca nu ofera free shipping to EU, probabil va trebui sa il rog pe Chris sa imi scoata acel joc din wantlist si sa ruleze din nou rezultatele.
- Chuckila
- King Meeple

You noobs
Am participat la Math Trades unde s-au rerulat rezultatele si de 3 ori. Intarzierile de pana acum par a fi date de un bug in Wantlist generator. Daca nu ofera free shipping, ar fi prima oara cand voi avea ceva de comentat la rezultatele unui Math Trade. Sa nu anticipam totusi.
- DanielIndru
- King Meeple

Pai de ce nu ai verificat conditiile de shipping inainte sa pui bifa aia?
Acuma stam toti morcoviti ca ne potri strica shmenul...
Io zic să sarim pe el, baieti!
("baieti" = suf, evident)
Acuma stam toti morcoviti ca ne potri strica shmenul...
Io zic să sarim pe el, baieti!
("baieti" = suf, evident)
- Chuckila
- King Meeple

Eu am verificat. Asumptia este ca shippingul este gratuit in EU pentru fiecare item oferit. De asta am si spus ca momentan verific daca este asa. Problema ar interveni doar daca nu ar fi asa.
- Chuckila
- King Meeple

- cristianf
- King Meeple

Dintre cei mai experimentati in ale Math Tradeului ma poate ajuta cineva ? M-am inscris la Math Tradeul de luna asta, si eram curios daca pot sa trec un joc separat, dupa care sa trec acelasi joc insotit de diverse sweetnere pentru un deal mai bun. Ce se intampla daca se da verde ambelor tranzactii ? Banuiesc ca nu se poate nu ? 
PS ce inseamna Duplicates=YES ?
PS ce inseamna Duplicates=YES ?
- DanielIndru
- King Meeple

Poti sa-l treci cum zici tu daca il ai de 2 ori.
Daca nu, va trebui sa faci rost de undeva de a doua copie daca ambele intra in lant.
Daca nu, va trebui sa faci rost de undeva de a doua copie daca ambele intra in lant.
- DanielIndru
- King Meeple

Duplicates = YES (cred ca) inseamna ca daca bifezi de 2 ori acelasi joc din lista ai sanse sa-l obtii de 2 ori daca lantul se infaptuieste.
Ca sa nu se intample asta trebuie sa folosesti duplicate protection care te asigura ca maxim 1 copie a jocului dorit va fi selectata.
Ca sa nu se intample asta trebuie sa folosesti duplicate protection care te asigura ca maxim 1 copie a jocului dorit va fi selectata.
- cristianf
- King Meeple

Mersi Daniel. E bine atunci ca nu l-am trecut de 2 ori si am zis ca mai bine e sa intreb. 
-
s3rgiu01
Ca sa nu deschid un alt topic...
Sa zicem ca prind curaj (candva) si ma inscriu si eu la un astfel de trade pe BGG. Cam cat costa sa trimit un colet prin Europa? Nu am nevoie de un tabel, doar de un raspuns simplu, min-max.
Merci mult!
Sa zicem ca prind curaj (candva) si ma inscriu si eu la un astfel de trade pe BGG. Cam cat costa sa trimit un colet prin Europa? Nu am nevoie de un tabel, doar de un raspuns simplu, min-max.
Merci mult!
- DanielIndru
- King Meeple

Daca pachetul are sub 2 kg exista o optiune la Posta Romana sa-l trimiti ca "imprimate" (documente) si atunci costa maxim 15 lei in EU.
Tarifele pentru coletele normale sau cele care depasesc 2 kg sunt de la 40 lei in sus din cate tin minte, pana inspre 70-80 chiar.
Tarifele pentru coletele normale sau cele care depasesc 2 kg sunt de la 40 lei in sus din cate tin minte, pana inspre 70-80 chiar.
-
s3rgiu01
Aha. Merci mult!djdano wrote:Daca pachetul are sub 2 kg exista o optiune la Posta Romana sa-l trimiti ca "imprimate" (documente) si atunci costa maxim 15 lei in EU.
- suf
- King Meeple

- cristianf
- King Meeple

- DanielIndru
- King Meeple

-
Rautz
Eu am patit ca la primul Math Trade romanesc, m-am intins putin mai mult decat era nevoie si am ajuns sa cumpar 8 jocuri (un joc chiar de 2 ori - stiu de duplicate protection dar unul era cu expansiune, altul fara, astfel ca nu puteam sa le unesc in acelasi pret)
Astfel ca va trebui sa vand cateva jocuri, dar la fel ca dupa MT-ul romanesc probabil o sa gasesc si cateva jocuri care o sa-mi placa mult si o sa le pastrez.
Astfel ca va trebui sa vand cateva jocuri, dar la fel ca dupa MT-ul romanesc probabil o sa gasesc si cateva jocuri care o sa-mi placa mult si o sa le pastrez.