1) Mi-au plăcut nespus de mult discuțiile pe acest topic. M-am distrat de minune la auzul aventurilor cu componente damaged. Eu nu mă pot mândri decât cu niște elastice topite într-o cutie de Tales of the Arabian Nights cu care i-am făcut zile fripte lui fl0po (scuze încă o dată
2) La mai multe întâlniri amicale! Și eu ca Luana cred că-i cea mai bună variantă. Să încerci jocul de care ești curios cu proprietarul și poate te mai alegi și cu un prieten pe deasupra. Mai e totuși o problemă cu care eu personal mă cam confrunt: ce te faci dacă nimeni nu gustă genul tău de jocuri. Am observat că în general ameritrasherii au o abordare mai retrasă de genul „preferăm să ne jucăm acasă”, poate și din cauza naturii jocurilor de gen care tind să se cam prelungească.
3) Arunc în eter un mesaj de încurajare boardgamerilor timizi care se gândesc să intre în comunitate dar încă își fac curaj să se aventureze în Lente sau să citească un tutorial pentru Math Trade de exemplu. Vă așteptăm cu brațele deschise și we won't bite! (Mai ales eu care n-am mai dat de nu știu când prin Lente hihi).