Schimburi Temporare

schimburi, imprumuturi, cereri, etc.
Forum rules
Pentru detalii asupra sistemului Ultimate Trades propus de Chuckila, vizitati topicul [forum]viewtopic.php?f=12&t=195[/forum]
ProfessorChaos
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Miniature Painter

Re: Schimburi Temporare

14 Jan 2014, 18:06

Aș trage și eu câteva concluzii, if I may:

1) Mi-au plăcut nespus de mult discuțiile pe acest topic. M-am distrat de minune la auzul aventurilor cu componente damaged. Eu nu mă pot mândri decât cu niște elastice topite într-o cutie de Tales of the Arabian Nights cu care i-am făcut zile fripte lui fl0po (scuze încă o dată :D). Chiar am simțit elementeul ăsta de comunitate în discuții din care mă bucur să fac parte. De obicei topicurile care se lungesc atât mă cam plictisesc pentru că tind să conducă spre tot genul de contre. Dar acesta chiar mi s-a părut productiv.

2) La mai multe întâlniri amicale! Și eu ca Luana cred că-i cea mai bună variantă. Să încerci jocul de care ești curios cu proprietarul și poate te mai alegi și cu un prieten pe deasupra. Mai e totuși o problemă cu care eu personal mă cam confrunt: ce te faci dacă nimeni nu gustă genul tău de jocuri. Am observat că în general ameritrasherii au o abordare mai retrasă de genul „preferăm să ne jucăm acasă”, poate și din cauza naturii jocurilor de gen care tind să se cam prelungească.

3) Arunc în eter un mesaj de încurajare boardgamerilor timizi care se gândesc să intre în comunitate dar încă își fac curaj să se aventureze în Lente sau să citească un tutorial pentru Math Trade de exemplu. Vă așteptăm cu brațele deschise și we won't bite! (Mai ales eu care n-am mai dat de nu știu când prin Lente hihi).
Nothing to prove. I play to have fun.

Colecția mea
Wishlist
De încercat/luat prin trade

suf
King Meeple
King Meeple

14 Jan 2014, 18:25

ProfessorChaos wrote:ce te faci dacă nimeni nu gustă genul tău de jocuri
Aha! MegaCristinutza mea joaca de toate. Pana si pe alea care nu-i plac. Altfel aveam maxim 10 jocuri.

ProfessorChaos
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Miniature Painter

14 Jan 2014, 18:42

suf wrote:
ProfessorChaos wrote:ce te faci dacă nimeni nu gustă genul tău de jocuri
Aha! MegaCristinutza mea joaca de toate. Pana si pe alea care nu-i plac. Altfel aveam maxim 10 jocuri.
Și eu m-am adaptat și mi-am lărgit aria, însă cum rămâne cu alea care chiar îmi plac? Compromisul nu pare să vină din ambele sensuri. Și până la urmă e normal „the heart wants what the heart wants”.
Nothing to prove. I play to have fun.

Colecția mea
Wishlist
De încercat/luat prin trade

Teddy
King Meeple
King Meeple

14 Jan 2014, 20:29

Revenind la ideea de la care s-a plecat..cu schimburile temporare..

Majoritatea care s-au plans de idee mentionau ca nu concep sa aibe carti indoite.. sau unsuroase sau bagate in inghetata :P

Ideea de schimburi temporare era valabila doar pentru jocurile pe care vreti sa le vindeti si de care nu va mai intereseaza foarte mult. Nici eu nu mi-as da la "proba" un joc care se numara printre favoritele mele..decat prietenilor..si poate si atunci as avea retineri..

Dar daca vreau sa vand un joc..si vad ca nu se da..si ma roaga cineva ca vrea sa-l incerce..atunci eu as fi pentru acest imprumut.. si poate am o sansa in plus sa-mi vand jocul..

...parerea mea :P

Post Reply

Return to “Altele / Ultimate Trades”