mihaid wrote:Chuckila wrote:
Num trades = 28 of 222 items (12.6%)
Nu ma mir ca Math trade-ul nu a avut succes, din moment ce au fost foarte multe oferte
nerealiste, pe principiul "daca fiecare reduce pretul cu 10 lei ca sa scape de jocul lui, si eu sunt dupa al douazecilea intr-un sir de schimburi, atunci pot sa cumpar un joc cu reducere de 200 lei".

Pacat ca toti ne-am gandit la acelasi lucru, sa batem algoritmul.
Asa s-a ajuns ca de exemplu un joc ca Blood Rage (de 300 lei si care s-a dat cu 250 lei) sa primeasca oferte de schimb contra
doar unuia din jocurile: Hey Thats My Fish, Cartagena, Colt Express, Carcassonne, Camel Up, Raptor, Cards Against Humanity, si chiar si direct contra 50 lei (0156-AN5R).
12.6% este in intervalul asteptat pentru un Math Trade. Am mai explicat de multe ori, sunt Math Trade in tari care le ruleaza de mult mai multa vreme (UK, Germania, etc) unde se schimba 5-7%. Sunt sigur ca avem definitii diferite pentru un "Math Trade de succes", fiindca pentru mine este inca unul dintre Math Trade-urile reusite, in care unii dintre noi/voi au reusit sa mai dea din jocurile nejucate si sa primeasca altele in schimb.
Anyway, daca ai fi participant constant la Math Trades, ai intelege de ce nu are nici o treaba ce spui tu cu numarul de jocuri schimbate. Si eu, ca multi altii, selectam toate jocurile de valoarea "inferioara" pe care le avem in matrice pentru un eventual schimb. Nu ma astept si nu mi s-a intamplat niciodata sa schimb Felinia, de exemplu, pe Blood Rage - daca s-ar intampla asa ceva, nu ar mai fi
Math Trade, ci
Aleator Trade.
Te asteptam si pe viitor. Vei vedea cat de simpu e mecanismul - daca iti "supraevaluezi" jocurile, respectiv ceea ce ai dori la schimb pentru jocurile tale, nu vei intra in nici un lant de schimburi. Sau poti pati ca mine, sa pui jocuri pe care nimeni nu le vrea si atunci nu mai conteaza ce selectezi impotriva lor