LE: Eu am lansat want list-ul la apa, de vreo 2 ore chiar. Din partea mea se pot rula rezultatele.
December Romanian Math Trade
Forum rules
Pentru detalii asupra sistemului Ultimate Trades propus de Chuckila, vizitati topicul [forum]viewtopic.php?f=12&t=195[/forum]
Pentru detalii asupra sistemului Ultimate Trades propus de Chuckila, vizitati topicul [forum]viewtopic.php?f=12&t=195[/forum]
- VickdaReaper
- Super Moderator

Re: December Romanian Math Trade
Eu cred ca e cristal de Waterford, irlandez. Chiar daca mai nou se produce in Romania sau Slovacia. 
LE: Eu am lansat want list-ul la apa, de vreo 2 ore chiar. Din partea mea se pot rula rezultatele.
- cristianf
- King Meeple

- ProfessorChaos
- King Meeple

- Custom Rank: Miniature Painter
- tasurinchi
- King Meeple

- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
-
Rautz
Asa am zis si eu, la fiecare editie, pana cand mi-au dat peste nas si chiar s-au generat mai rapid rezultatele pe baza lor.
Teoretic tot nu-s de acord insa cu asa ceva, regulile sunt reguli, si-s facute ca sa nu apara probleme.
Deci teoretic daca foarte multa lume confirma, se vor putea rula rezultatele mai rapid.
Teoretic tot nu-s de acord insa cu asa ceva, regulile sunt reguli, si-s facute ca sa nu apara probleme.
Deci teoretic daca foarte multa lume confirma, se vor putea rula rezultatele mai rapid.
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
Pai daca asa stau lucrurile, hai sa punem perioada mai scurta pentru "submit wants".
Sau sa rulam rezultatele dupa ce toata lumea a confirmat, fara sa fie nevoie de un deadline.
Mi se pare aiurea sa existe termen limita, dar unii sa fie extrem de grabiti si sa astepte oricum pana cand Lucian apasa butonul.
Sau sa rulam rezultatele dupa ce toata lumea a confirmat, fara sa fie nevoie de un deadline.
Mi se pare aiurea sa existe termen limita, dar unii sa fie extrem de grabiti si sa astepte oricum pana cand Lucian apasa butonul.
- suf
- King Meeple

Eu nu dau submit!
Trebuie sa bifez cu grija banii lui Rautz.
Intre timp putem estima numarul de schimburi gasite de tool. Incep eu licitatia: 0.
Intre timp putem estima numarul de schimburi gasite de tool. Incep eu licitatia: 0.
-
Rautz
Cred ca banii lui Rautz stau foarte bine in contul lui, bifati mai bine jocurile lui Rautz, poate reuseste si el o data sa schimbe ceva.
- Chuckila
- King Meeple

Am pus mai multe zile fiindca intram in weekend. Am mai avut un Math Trade cand deadline-ul a fost in weekend si cativa useri care au fost plecati, au uitat de Math Trade si nu au dat submit. Luni cand au revenit si au vazut ca s-a inchis era prea tarziu. Oricum nu suntem foarte multi, as prefera sa las putin mai mult timp pentru ca sa se trimita want-urile, decat sa ramanem cu unii pe afara.
Daca lumea este de acord si au dat toti submit, putem rula mai repede. Eu am dat submit chiar dupa ce am inchis.
Daca lumea este de acord si au dat toti submit, putem rula mai repede. Eu am dat submit chiar dupa ce am inchis.
- VickdaReaper
- Super Moderator

Atunci sa dam drumul la lista cu cei care au trimis wantlist-ul, zic. Sau sa iesim in Piata Universitatii si sa cerem sa se ruleze rezultatele... 
- arthuriovan
- King Meeple

- Custom Rank: Art Meeple
Am dat si eu submit la wantlist. Sunt de acord cu rularea rezultatelor mai repede.
- Miţã
- King Meeple

- Custom Rank: Zombie Killer
- iadrianik
- King Meeple

Am dat si eu submit.
Empty want list (nu e o greseala, am acceptat deja o oferta pentru TtR).
Empty want list (nu e o greseala, am acceptat deja o oferta pentru TtR).
- suf
- King Meeple

Rautz wrote:Cred ca banii lui Rautz stau foarte bine in contul lui, bifati mai bine jocurile lui Rautz, poate reuseste si el o data sa schimbe ceva.

- mihai
- Special Meeple

- bvicthor
- Wizard Meeple

- Miţã
- King Meeple

- Custom Rank: Zombie Killer
Nu mai stiu.... Valoare jocurilor selectate trebuie sa coincida cu cele pe care le dau?
Adica dau jocul x cu valoare ed 10$ pe jocul y cu valoare de 10$
Sau pot da x cu 10$ si sa selectez pe y care costa 40$
chiar nu stiu daca se tine cont de asta
Adica dau jocul x cu valoare ed 10$ pe jocul y cu valoare de 10$
Sau pot da x cu 10$ si sa selectez pe y care costa 40$
chiar nu stiu daca se tine cont de asta
- suf
- King Meeple

Daca bifezi o casuta inseamna ca ESTI DISPUS sa schimbi jocul de pe coloana cu cel de pe linie. Da cat mai ieftine pe cat mai scumpe