[Closed] Licitatie numarul 1 - Sleeves
Forum rules
Pentru detalii asupra sistemului Ultimate Trades propus de Chuckila, vizitati topicul [forum]viewtopic.php?f=12&t=195[/forum]
Pentru detalii asupra sistemului Ultimate Trades propus de Chuckila, vizitati topicul [forum]viewtopic.php?f=12&t=195[/forum]
- imba
- King Meeple

[Closed] Licitatie numarul 1 - Sleeves
Am de dat aproximativ 1000-1500 de sleevuri Tip Ultra Pro, Marime Card Game (66 x 91 mm). Cred ca sunt astea: link
Nu stiu aproximativ cate sunt, dar clar peste 1000 sleevuri. Daca este de interes, pot sa incerc sa estimez cu mai mare acuratete.
Sa zicem ca un pret corect de inceput ar fi 20 RON.
Licitatia se va inchide vineri 13 aprilie la ora 12.00 ziua. Va continua inca 2 ore pentru orice bid in ultimele 2 ore.
Se poate bidui in incrementuri de 2 RON.
Cel mai biduitor pana acum: AngelEye - 42 RON
Nu stiu aproximativ cate sunt, dar clar peste 1000 sleevuri. Daca este de interes, pot sa incerc sa estimez cu mai mare acuratete.
Sa zicem ca un pret corect de inceput ar fi 20 RON.
Licitatia se va inchide vineri 13 aprilie la ora 12.00 ziua. Va continua inca 2 ore pentru orice bid in ultimele 2 ore.
Se poate bidui in incrementuri de 2 RON.
Cel mai biduitor pana acum: AngelEye - 42 RON
Last edited by imba on 13 Apr 2012, 15:13, edited 14 times in total.
-
Rautz
Re: Licitatie numarul 1 - Sleeves
Asta e o marime speciala Ultra Pro? Aproape toate Card Game folosesc fie 63x88 (ex Twilight Struggle), fie 59x92 (ex Dominion)
Iar la Mayday si FFG marimea Card Game este 63x88
Ai putea sa dai exemplu de jocuri care folosesc 66x91? Din cate am citit 66x91 sunt copiii retardati ai lui 63x88:
Iar la Mayday si FFG marimea Card Game este 63x88
Ai putea sa dai exemplu de jocuri care folosesc 66x91? Din cate am citit 66x91 sunt copiii retardati ai lui 63x88:
These card sleeves were made the wrong size in error by the factory. They were supposed to be 63 X 88.5 MM for games like Pandemic and Thunderstone, but were made at about 66 X 91 MM instead, much too big for most games. Do you have need of some special sleeves?
- imba
- King Meeple

Da, sunt ceva mai mari decat clasicul 63.5 x 88 mm, Dar sunt usable pentru card games. EU, asa mai retardel cum sunt, le-am folosit cu succes la AGoT:LCG, dar NU sunt un snug fit, de aia le dau si la acest mega pret. Cateva au si urme de uzura, dar mai bine de 1000 ar trebui sa fie foarte ok, tinand cont ca le-am folosit la storage pentru carti, nu la joc.
-
Rautz
Nu am insinuat ca ar fi cineva retardat ci am ales probabil expresia nepotrivita, ma gandeam la cuvantul 'mutatie', aceste sleevuri non-standard provenind din dorinta de a face altceva.
Ar fi fost bine totusi sa nu scrii ca sunt marime Card Games pentru ca nu sunt, si pe mine unul m-a indus in eroare. Ori puteai sa zici de la inceput ca sunt dintr-un lot de produse cu defect de fabricatie.
Bafta
Ar fi fost bine totusi sa nu scrii ca sunt marime Card Games pentru ca nu sunt, si pe mine unul m-a indus in eroare. Ori puteai sa zici de la inceput ca sunt dintr-un lot de produse cu defect de fabricatie.
Bafta
-
acidutzu
-
Rautz
Nu vreau sa spamam threadul mai mult decat trebuie, vreau doar sa ma dumiresc asupra produsului.
Pe site-ul Mayday scrie clar ca 66x91 sunt un defect de fabricatie.
Totodata exista sleevuri Ultra Pro de 63x88 - acestea sunt Card Games.
Si in general e unanim acceptat ca 63x88 e marimea Card Games.
De aia spun 66x91 sunt fie o cu totul alta marime, fie daca scrie Card Games pe ele sunt defect de fabricatie.
Esti sigur ca in poza aia ai 66x91? Nu de alta dar sleevurile FFG de exemplu au o margine mai mare decat Mayday, arata fix la fel ca in poza ta dar sunt 'snug fit'
Pe site-ul Mayday scrie clar ca 66x91 sunt un defect de fabricatie.
Totodata exista sleevuri Ultra Pro de 63x88 - acestea sunt Card Games.
Si in general e unanim acceptat ca 63x88 e marimea Card Games.
De aia spun 66x91 sunt fie o cu totul alta marime, fie daca scrie Card Games pe ele sunt defect de fabricatie.
Esti sigur ca in poza aia ai 66x91? Nu de alta dar sleevurile FFG de exemplu au o margine mai mare decat Mayday, arata fix la fel ca in poza ta dar sunt 'snug fit'
- imba
- King Meeple

In link se poate vedea dimensiunea de 2"5/8 x 3" 5/8 care este denumita standard pentru Ultra Pro la ei pe site. EoF.
-
Rautz
OK multumiri pentru lamuriri.imba wrote:In link se poate vedea dimensiunea de 2"5/8 x 3" 5/8 care este denumita standard pentru Ultra Pro la ei pe site. EoF.
- Mono
- King Meeple

- Custom Rank: Cylon Leader
Si eu am sleevuri la RftG, dar nu arata asa... Dar nu ma pricep sa zic de care sunt. Am fost la Mihai cu cateva carti din fiecare joc pe care il vroiam sleevuit si el mi-a aratat, eu le-am probat si am luat apoi un toptan
Habar n-am ce am luat, dar jocurile arata frumos sleevuite 
- MandrulDuce
- King Meeple

- Custom Rank: Dungeon Master
Sunt sleev-uri de MTG. O carte MTG are 2"5 / 3"5
Never play cat and mouse games if you're a mouse.
Life, like all games, becomes fun when one realizes it's just a game!
- AngelEye
- King Meeple

La pretul la care sunt mi se par foarte ok chiar si asa defecte
Hai sa fiu eu primul care ofera 22 Ron. Dar pentru ca sunt primul am discount la licitatia nr 2

-
m4r1us
poate conteaza pt cineva
Aceste sleevuri se potrivesc perfect cu unitatile militare (cartile patrate) din Sid Meyer's Civilisation. Trebuie doar taiat surplusul.
Aceste sleevuri se potrivesc perfect cu unitatile militare (cartile patrate) din Sid Meyer's Civilisation. Trebuie doar taiat surplusul.
- imba
- King Meeple

MandrulDuce wrote:Sunt sleev-uri de MTG. O carte MTG are 2"5 / 3"5
Ca de altfel toate cartile de dimensiune Standard pt LCG-uri, RftG, Combat Comander, Last NIght on Earth, etc. O sa pun ultimul cel mai mare bid in primul post ca sa nu se chinuie cine vrea sa liciteze sa vada care a fost ultimul bid.
- homey
- Wizard Meeple

- Chuckila
- King Meeple

- deeug
- King Meeple

- Custom Rank: Game Explorer
- Chuckila
- King Meeple

- homey
- Wizard Meeple

- AngelEye