La munca am stabilit un obicei ca din cand in cand sa facem cheta pentru achizionarea unui BG care sa stea in permanenta la birou. Asa se face ca am luat Chaos in the Old World.
Am jucat jocul o singura data si nu a prins deloc. Aparent colegilor mei nu le place sa joace rolul unor zei malefici insetati de putere (personal nu ii pot intelege de ce , eu am jucat pe exemplarul unui prieten si mi s-a parut fun), asa ca ma vad pus in situatia de a-l da la schimb. Doresc fie un joc de valoare propiata, fie ofer sau primesc diferenta de pret. Jocul e in stare perfecta, pacat ca am apucat sa il desfac.
Ca idee, caut ceva mai putin tematic si mai usor de explicat si jucat cu non-geeks (SmallWorld a prins foarte bine cu acest grup). De asemenea, as prefera un joc de maxim 2 ore asa, sa poata fi jucat dupa program.
Schimb Chaos in The Old World
Forum rules
Pentru detalii asupra sistemului Ultimate Trades propus de Chuckila, vizitati topicul [forum]viewtopic.php?f=12&t=195[/forum]
Pentru detalii asupra sistemului Ultimate Trades propus de Chuckila, vizitati topicul [forum]viewtopic.php?f=12&t=195[/forum]
- mvl4d
- Wizard Meeple