[Closed] [Ultimate Trade] Brass

schimburi, imprumuturi, cereri, etc.
Forum rules
Pentru detalii asupra sistemului Ultimate Trades propus de Chuckila, vizitati topicul [forum]viewtopic.php?f=12&t=195[/forum]
Post Reply
Chuckila
King Meeple
King Meeple

[Closed] [Ultimate Trade] Brass

14 Feb 2014, 16:26

Cum zice titlul, hai sa incercam un ultimate trade pentru Brass. Nou nout, in tipla. Varianta White Goblin Games, regulament si player aid printat in engleza daca se doreste. Jocul nu are nici o dependinta de limba.

from http://www.boardgamegeek.com/image/667260

Oricare din urmatoarele jocuri inchid lista pe loc: The Manhattan Project, Peloponnes, The Palaces of Carrara (engleza), Madeira, Bruxelles 1893, Pathfinder - Rise of the Runelords, Duel of Ages 2, Descent 2nd Ed, Nations, Earth Reborn. Daca cineva vrea sa facem schimb direct, sunt dispus sa adaug suma de bani pentru a face schimbul 1vs1 echitabil.

Ce m-ar mai pune pe ganduri: Conquest of Nerath, Goa, Risk Legacy, Francis Drake, Glass Road, Polis: Fight for the Hegemony, Ora et Labora si probabil multe altele. La fel ca mai sus, in caz de schimb direct, putem sa povestim.

Chuckila
King Meeple
King Meeple

Re: [Ultimate Trade] Brass

15 Feb 2014, 14:48

Nu va lasati intimidati de lista de jocuri pe care am mentionat-o mai sus, nu e nevoie primul care vine sa aibe exact jocul dorit. Puneti jocurile (sau pachetele de jocuri) pe care sunteti ati fi multumiti sa le dati in schimbul Brass-ului si poate asta aduce pe cineva care nu ar fi direct interesat de Brass-ul meu.

Chuckila
King Meeple
King Meeple

Re: [Closed] [Ultimate Trade] Brass

17 Feb 2014, 14:27

Jocul va pleca la Brasov intr-un schimb cu Earth Reborn + o diferenta de bani din partea mea. Multumesc! :tu:

Post Reply

Return to “Altele / Ultimate Trades”