[ CLOSED ] Schimb joc Small World cu joc Colosseum
Forum rules
Pentru detalii asupra sistemului Ultimate Trades propus de Chuckila, vizitati topicul [forum]viewtopic.php?f=12&t=195[/forum]
Pentru detalii asupra sistemului Ultimate Trades propus de Chuckila, vizitati topicul [forum]viewtopic.php?f=12&t=195[/forum]
-
Obisnuitu
Salut
Schimb joc Small World cu joc Colosseum.
Jocul arata impecabil ( ca nou ).
Puteti vedea si o prezentare video a jocului aici http://www.boardgameswithscott.com/?p=206.
Tel: 0742507880
O zi buna tuturor !
Schimb joc Small World cu joc Colosseum.
Jocul arata impecabil ( ca nou ).
Puteti vedea si o prezentare video a jocului aici http://www.boardgameswithscott.com/?p=206.
Tel: 0742507880
O zi buna tuturor !
Last edited by Obisnuitu on 04 Aug 2010, 17:49, edited 1 time in total.
- Chuckila
- King Meeple

Re: Schimb joc Small World cu joc Colosseum
Daca esti de acord sa faci schimbul cu cineva din Cluj Napoca, as fi OK eu cu acest schimb. Imi doresc SmallWorld de ceva vreme.
BTW, din ce oras esti? Daca ai fi din Bucuresti, ar fi totul putin mai usor.
BTW, din ce oras esti? Daca ai fi din Bucuresti, ar fi totul putin mai usor.
-
Obisnuitu
Eu sunt din Suceava dar fratele meu sta in Bucuresti.
Te poti intalni cu el si faceti schimbul.
Ma poti suna pe mobil sa discutam detalii sau da-mi un bip. Tel: 0742507880
O zi buna !
Te poti intalni cu el si faceti schimbul.
Ma poti suna pe mobil sa discutam detalii sau da-mi un bip. Tel: 0742507880
O zi buna !
- Chuckila
- King Meeple

Nu sunt din Bucuresti, insa in Bucuresti sunt mai multe persoane care ar putea "media" acest schimb. Sau daca esti de acord sa trimiti jocul prin curier rapid, we can do it that way.
Am sa te sun azi putin mai tarziu. Sper sa nu uit
Am sa te sun azi putin mai tarziu. Sper sa nu uit
-
Obisnuitu
Iti trimit jocul prin posta romana sau curierat rapid daca vrei.
In ce stare se afla jocul Colosseum ?
PS Astept telefonul tau
asta sunt eu... http://www.adevarul.ro/locale/suceava/C ... 89459.html
numai bine
In ce stare se afla jocul Colosseum ?
PS Astept telefonul tau
asta sunt eu... http://www.adevarul.ro/locale/suceava/C ... 89459.html
numai bine
- Chuckila
- King Meeple

Cateva poze cu jocul le poti vedea uploadate pe BGG. Este exact copia mea, am "folosit-o" mai mult pentru poze decat pentru a o juca
Jocul este intr-o stare foarte buna
Harta + miniaturile din joc
Cateva componente
Monedele
-
haretel
Am jucat si eu juma' de joc la Moieciu cu exemplaru' din poza, si pot sa confirm ca e ca nou 
- Chuckila
- King Meeple

Ha, am si uitat. Intr-adevar, a fost jucat la Moieciu de trupa vesela. Mersi Hari de refresh 
-
Obisnuitu
Daca recunoasteti macar un personaj din poza de mai sus castigati un joc ( boardgames ).
Cel cu camasa crem e Dan ( most wanted ) .
Uraaaaaaaaaaaaaaaaa !!!
Astept premiul.......
Cel cu camasa crem e Dan ( most wanted ) .
Uraaaaaaaaaaaaaaaaa !!!
Astept premiul.......
-
Obisnuitu
Intrebare pentru cei ce au jucat Colosseum la Moeciu.... cum vi s-a parut jocul ?

-
adixor
nu cred ca l-au terminat. mie imi place, l-am avut dar l-am dat pentru ca nu ne adunam des mai multi, si nu ma omor dupa schimburi/licitatie (i almost hate catan)
-
haretel
Citeste regulamentul dc vrei sa-ti dai seama de mecanica; eventual uita-te la un review video dc gasesti; nu e genul meu de joc sincer ... dar asta nu inseamna ca tie n-o sa-ti placa
Nici eu nu ma omor dupa licitatie, dar cu toate astea imi place Chicago Express de ex....
Nici eu nu ma omor dupa licitatie, dar cu toate astea imi place Chicago Express de ex....
-
Obisnuitu
Chuckila mai vrei jocul ?
Astept telefonul tau.
numai bine
Astept telefonul tau.
numai bine
- Chuckila
- King Meeple

Da, il vreau. Numai ce am ajuns acasa, nu te mai sun la ora asta tarzie. Discutam maine la amiaz ca sa vedem ce alternative avem pentru schimb.
Mersi mult.
Mersi mult.
-
Obisnuitu
Chuckila nu vreau sa ma intelegi gresit, dar din moment ce in doua zile, nu ai putut sa ma suni 5 minute in legatura cu jocul ,inseamana ca nu esti interesat.
Nu ma mai suna ca nu mai vreau sa facem schimbul.
numai bine
Nu ma mai suna ca nu mai vreau sa facem schimbul.
numai bine
- Chuckila
- King Meeple

Re: [ CLOSED ] Schimb joc Small World cu joc Colosseum
Serus sefule,
Imi cer mii de scuze, tardive probabil, insa in zilele astea am fost ocupat pana la gat la lucru si din pacate si dupa. De exemplu azi numai ce am ajuns acasa
Multa bafta la schimb, sunt convins ca vei gasi om interesat extrem de repede fiindca SmallWorld este un joc foarte bun. Inca odata, scuze pentru ca mi s-au aglomerat toate in inceputul asta de saptamana si am parut dezinteresat, fiindca este fix invers - SmallWorld este un joc pe care mi-l doresc de mult. In cazul in care cumva te razgandesti si iti trage Colosseum cu ochiul, stii unde sa ma gasesti - sper doar sa nu fiu tot la fel de pe fuga.
Numai bine!
Chuckila
Imi cer mii de scuze, tardive probabil, insa in zilele astea am fost ocupat pana la gat la lucru si din pacate si dupa. De exemplu azi numai ce am ajuns acasa
Multa bafta la schimb, sunt convins ca vei gasi om interesat extrem de repede fiindca SmallWorld este un joc foarte bun. Inca odata, scuze pentru ca mi s-au aglomerat toate in inceputul asta de saptamana si am parut dezinteresat, fiindca este fix invers - SmallWorld este un joc pe care mi-l doresc de mult. In cazul in care cumva te razgandesti si iti trage Colosseum cu ochiul, stii unde sa ma gasesti - sper doar sa nu fiu tot la fel de pe fuga.
Numai bine!
Chuckila
-
adixor
ma bag putin ca musca in lapte dar simt nevoia sa certific seriozitatea lui Chuckila in orice posibila tranzactie si sunt convins ca exista intotdeauna motive extrem de bune pentru care ar exista desincronizari.
bineinteles, hotararea oricarei parti de a continua sau nu o tranzactie este suverana, eu nu am vrut decat sa ofer acest "thumbs up" lui Chuckila pentru generatiile viitoare.
bineinteles, hotararea oricarei parti de a continua sau nu o tranzactie este suverana, eu nu am vrut decat sa ofer acest "thumbs up" lui Chuckila pentru generatiile viitoare.
-
fixpix
Asa e, si eu am facut schimburi cu Chuckila si e om de cuvint. Daca n-a sunat inseamna ca pur si simplu n-a avut cind. Eu unul l-as ierta de data asta, mai ales ca stiu din surse sigure ca-si doreste Small World.
-
Obisnuitu
Salut
Am vorbit cu Chuckila ieri la telefon si am lamurit lucrurile.
Zilele trecute a fost foarte ocupat la servici a ajuns tarziu acasa si nu a vrut sa ma deranjeze cu un telefon la o ora tarzie .
Chuckila este un tip de cuvant si puteti face schimburi de jocuri cu el, cu toata increderea.
Am gresit si eu deoarece am fost putin nerabdator.
Imi pare rau ca sa creat acest incident, dar totul e bine cand se termina cu bine.
Cu respect Obisnuitu
Am vorbit cu Chuckila ieri la telefon si am lamurit lucrurile.
Zilele trecute a fost foarte ocupat la servici a ajuns tarziu acasa si nu a vrut sa ma deranjeze cu un telefon la o ora tarzie .
Chuckila este un tip de cuvant si puteti face schimburi de jocuri cu el, cu toata increderea.
Am gresit si eu deoarece am fost putin nerabdator.
Imi pare rau ca sa creat acest incident, dar totul e bine cand se termina cu bine.
Cu respect Obisnuitu