Am constatat în ultima perioadă cu foarte mare părere de rău că acest forum a început să ajungă la fel ca multe altele:
1. Useri care se cam împung între ei cu răutăcisme ce variază de la ”fitile fine” la grosolănii și țărăneală
2. Topicuri împotriva adminilor (justificate sau nu contează mai puțin)
3. Administrarea forumului care se ceartă cu userii pointless
4. Discuții interminabile despre reguli, corectitudinea lor, aplicabilitatea, etc..
5. Practici pe bursă cu care eu nu sunt de acord. Nu sunt în măsură să judec dar a vinde KS în țiplă și mai nou a vinde KS nelivrate cu prețuri diferențiate în funcție de apropierea de data livrării nu sunt lucruri pe care mi-am dorit să le văd vreodată pe forum. Știu că nu e prost cel cere ci cel care dă, știu că așa e în viața reală, însă pentru mine personal acest forum a fost mereu acel altceva, care este diferit și mai bun decât mediocritatea vieții cotidiene. Tot pentru mine personal este deranjant să văd practici pe care eu le consider bișniță sau mai rău, camătă.
Am enumerat câteva aspecte, probabil sunt și altele. Per total, ca să sumarizez, pentru mine s-a pierdut acel spirit elitist și colegial, acea eleganță în exprimare pe care o regăseam doar aici. E o atmosferă apăsătoare acum și orice topic pe care îl deschid cu multe multe reply-uri e o discuție interminabilă ce mă încarcă negativ. Lumea nu se țigănea, nu făceau trade cu jocuri ”ca să se ajungă”, nu exista râcă între useri exprimată în râuri și râuri de toxicitate. Prima bunul simț și nu aveam nevoie de reguli pentru asta. Cea mai urâtă rivalitate dacă o pot numi așa pe care mi-o amintesc a fost între mine și Daniel Indru când ne-am certat asupra jocului Eclipse, cu demonstrații matematice și probabilități. Ca apoi să ne vedem la SIibu și să devenim prieteni.
În luna mai se fac 9 ani de când am user pe forum. În ianuarie s-au făcut 9 ani de când îl citesc. Am trecut de 1000 postări și probabil mă voi opri aici.
Rog un administrator să îmi lase acces la Întâlniri, Kickstarter și Review-uri. Dacă aveți posibilitatea. Nu vreau să mai vizualizez altă secțiune a forumului momentan. Îmi puteți lua și dreptul de a posta.
Mulțumesc frumos.
MD
P.S. @Imago: Te rog frumos ai grijă să nu-mi ștergi userul de tot