Da, £420K in 2 zile nu e rau deloc pentru creatorii proiectului.DanielIndru wrote: ↑06 May 2020, 15:17Pai, faceti daca sunteti mai multi.
Inca nu am raspuns de la Alex, inca e in stare de soc ca cere lumea puzzles de pe KS.
Ce se mai intampla in Regatul Jocurilor
- iadrianik
- King Meeple

Re: Ce se mai intampla in Regatul Jocurilor
-
vreSB
- Chief Meeple

Cu asa o recomandare calduroasa de la Dani Daniels, se explica.
- unq_flipmo
- King Meeple

Daniel daca esti amabil
- Leaving Earth si expansiuni (la Stations versiunea a doua, updatata) daca se poate un ETA, nu mai stiu cand am vb. cu Alex ultima oara de ele;
- Ecos daca mai revine, in NA (America de Nord) se gaseste la tot pasul, un ETA macar aproximativ daca nu sa stiu sa-l iau din alta parte;
- The walking dead All out war - slabe sperante dar intreb totusi, sunt doua editii una KS si una collector's ed, ultima a fost oferita spre retail, vreo sansa? Repet, nu cred dar intreb totusi
- Clash of Cultures Monumental si Kemet Blood and Sands cand vor fi vor fi si la regat, nu? se va sti un pret estimativ cand va fi posibil?
- On the Underground: London/Berlin a inceput sa apara in NA timid dar inseamna ca va aparea peste tot curand, va fi adus? Editia deluxe cred ca e cea mai recomandata.
Mersi
- Leaving Earth si expansiuni (la Stations versiunea a doua, updatata) daca se poate un ETA, nu mai stiu cand am vb. cu Alex ultima oara de ele;
- Ecos daca mai revine, in NA (America de Nord) se gaseste la tot pasul, un ETA macar aproximativ daca nu sa stiu sa-l iau din alta parte;
- The walking dead All out war - slabe sperante dar intreb totusi, sunt doua editii una KS si una collector's ed, ultima a fost oferita spre retail, vreo sansa? Repet, nu cred dar intreb totusi
- Clash of Cultures Monumental si Kemet Blood and Sands cand vor fi vor fi si la regat, nu? se va sti un pret estimativ cand va fi posibil?
- On the Underground: London/Berlin a inceput sa apara in NA timid dar inseamna ca va aparea peste tot curand, va fi adus? Editia deluxe cred ca e cea mai recomandata.
Mersi
Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia
- adelindumitru
- Super Moderator

Vreau și eu Kemet: Blood and Sand (când va apărea - nu știu dacă e nevoie să facem un thread și la Kickstarter)
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
-
VladOlaru
- Wizard Meeple

Se poate un restock la http://www.regatuljocurilor.ro/extensii ... -2946.html ?
- DanielIndru
- King Meeple

- DanielIndru
- King Meeple

Nu stie Alex nimic.unq_flipmo wrote: ↑06 May 2020, 23:36- Leaving Earth si expansiuni (la Stations versiunea a doua, updatata) daca se poate un ETA, nu mai stiu cand am vb. cu Alex ultima oara de ele;
Maine ajunge.unq_flipmo wrote: ↑06 May 2020, 23:36- Ecos daca mai revine, in NA (America de Nord) se gaseste la tot pasul, un ETA macar aproximativ daca nu sa stiu sa-l iau din alta parte;
Nu e de gasit in distributie.unq_flipmo wrote: ↑06 May 2020, 23:36- The walking dead All out war - slabe sperante dar intreb totusi, sunt doua editii una KS si una collector's ed, ultima a fost oferita spre retail, vreo sansa? Repet, nu cred dar intreb totusi
Da, se vor aduce ambele cu siguranta.unq_flipmo wrote: ↑06 May 2020, 23:36- Clash of Cultures Monumental si Kemet Blood and Sands cand vor fi vor fi si la regat, nu? se va sti un pret estimativ cand va fi posibil?
Cand se cunosc preturile se vor adauga pe site.
Pentru Kemet e deja thread in sectiunea KS, o sa pun updates acolo.
Pentru Clash of Cultures posibil sa fac unul separat de precomenzi curand, vorbesc cu Alex.
Cauta Alex, incearca sa aduca.unq_flipmo wrote: ↑06 May 2020, 23:36- On the Underground: London/Berlin a inceput sa apara in NA timid dar inseamna ca va aparea peste tot curand, va fi adus? Editia deluxe cred ca e cea mai recomandata.
- DanielIndru
- King Meeple

MethodMike wrote: ↑06 May 2020, 17:27se poate aduce setul de 50 coins de metal pentru Paladins sau Architects separat de jocuri?
Exista deja in stoc pentru ca e parte din asta: http://www.regatuljocurilor.ro/strategi ... -5781.html
Dar inca nu s-a creat entry pe site. Urmeaza curand.
Last edited by DanielIndru on 07 May 2020, 15:44, edited 1 time in total.
- MethodMike
- Wizard Meeple

multumesc de raspuns,astept pana se vor adauga!
vreo sansa sa mai apara ? http://www.regatuljocurilor.ro/extensii ... -3502.html
vreo sansa sa mai apara ? http://www.regatuljocurilor.ro/extensii ... -3502.html
- DanielIndru
- King Meeple

- danielM
- King Meeple

- Custom Rank: general de sufragerie
ar putea sa aduca Alex extensia (Labyrinth the forever war) care urmeaza sa apara pentru Labyrinth de la GMT Games? https://www.gmtgames.com/p-769-labyrint ... -2015.aspx
va iesi de la printat odata cu Imperial Struggle, adica de cum li se permite sa redeschida depozitul.
Mersi
va iesi de la printat odata cu Imperial Struggle, adica de cum li se permite sa redeschida depozitul.
Mersi
- ProfessorChaos
- King Meeple

- Custom Rank: Miniature Painter
Salut, vreo sansa sa mai gasiti/aduceti una din extensiile urmatoare de la The Others:
Team Beta, Team Gamma, Team Omega, Team Delta sau Men of Faith?
Mersi
Team Beta, Team Gamma, Team Omega, Team Delta sau Men of Faith?
Mersi
-
Minel
Si eu as fi interesat de unele dintre ele, pe care nu le am
- DanielIndru
- King Meeple

- DanielIndru
- King Meeple

danielM wrote: ↑07 May 2020, 22:03ar putea sa aduca Alex extensia (Labyrinth the forever war) care urmeaza sa apara pentru Labyrinth de la GMT Games? https://www.gmtgames.com/p-769-labyrint ... -2015.aspx
Mersi
Zice Alex ca o aduce.
- danielM
- King Meeple

- Custom Rank: general de sufragerie
Super, multumesc!DanielIndru wrote: ↑08 May 2020, 12:02danielM wrote: ↑07 May 2020, 22:03ar putea sa aduca Alex extensia (Labyrinth the forever war) care urmeaza sa apara pentru Labyrinth de la GMT Games? https://www.gmtgames.com/p-769-labyrint ... -2015.aspx
Mersi
Zice Alex ca o aduce.
- DanielIndru
- King Meeple

- DanielIndru
- King Meeple

gamezplayi wrote: ↑27 Apr 2020, 19:44Conspiracy: Abyss Universe stiu ca a intrat pe la jumatatea saptamanii trecute in stoc si azi am vazut ca deja nu mai era. Mai exista sansa sa mai aduca?
A revenit pe stoc.