Ce se mai intampla in Regatul Jocurilor
- VickdaReaper
- Super Moderator

Re: Ce se mai intampla in Regatul Jocurilor
Daniel, Irish Gauge poate fi adus? Ediția ce va fi lansată de Capstone Games.
-
Minel
Am intrat in posesia a 5 seturi de geekboxes. Cateva mentiuni:
- sunt 3 bucati per set
- sunt din plastic moale, exact ca cele de la Scythe
- sunt putin mai mari decat cele de la Scythe. Am reusit sa bag 10 zaruri intr-o cutie
- arata misto si se inchid bine
- se pot stacka una peste alta
- costa doar 10 lei daca esti client fidel
- te poti lauda pe forum cu ele
- sunt 3 bucati per set
- sunt din plastic moale, exact ca cele de la Scythe
- sunt putin mai mari decat cele de la Scythe. Am reusit sa bag 10 zaruri intr-o cutie
- arata misto si se inchid bine
- se pot stacka una peste alta
- costa doar 10 lei daca esti client fidel
- te poti lauda pe forum cu ele
- EMPblast
- Chief Meeple

- Miţã
- King Meeple

- Custom Rank: Zombie Killer
Azi am primit un colet mare de la Regat confirm cei 20%!
-
Minel
Hm, cu alte cuvinte ai spart cel putin 12 milioane? Sunt invidios, eu credeam ca sunt smecher cu cutiutele mele la 10 lei.
- unq_flipmo
- King Meeple

- +1;VickdaReaper wrote: ↑04 Apr 2019, 21:15Daniel, Irish Gauge poate fi adus? Ediția ce va fi lansată de Capstone Games
- de asemenea Bus; la intrebarea "I read your FAQ over on bgg and there you say it is NOT possible to combine the shipping of bus and irish gauge so what is the right answer?" raspunsul a fost "Capstone Games: Preorders will be open for a couple weeks It is possible to preorder both, but that order will only ship when all products become available". Daca asta ar duce la o scadere de pret (eventual grupat si cu Pipeline personal n-as avea nimic impotriva, dimpotriva;
- daca tot suntem la CG daca ar putea aduce green meeples pentru Lignum (second edition);
- daca tot suntem la inlocuire de componente Neanderthal si Greenland (reminder pentru mine mai mult, stiu ca ai zis ca vor fi aduse dar mai dureaza); mersi
Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
Acele preorders deschise de Capstone se adreseaza "persoanelor fizice". Dupa cum au spus si ei in newsletter, jocurile vor intra in distributie mai tarziu.unq_flipmo wrote: ↑05 Apr 2019, 19:06- +1;VickdaReaper wrote: ↑04 Apr 2019, 21:15Daniel, Irish Gauge poate fi adus? Ediția ce va fi lansată de Capstone Games
- de asemenea Bus; la intrebarea "I read your FAQ over on bgg and there you say it is NOT possible to combine the shipping of bus and irish gauge so what is the right answer?" raspunsul a fost "Capstone Games: Preorders will be open for a couple weeks It is possible to preorder both, but that order will only ship when all products become available". Daca asta ar duce la o scadere de pret (eventual grupat si cu Pipeline personal n-as avea nimic impotriva, dimpotriva;
- daca tot suntem la CG daca ar putea aduce green meeples pentru Lignum (second edition);
- daca tot suntem la inlocuire de componente Neanderthal si Greenland (reminder pentru mine mai mult, stiu ca ai zis ca vor fi aduse dar mai dureaza); mersi
L-am intrebat pe Alex despre Irish Gauge si a zis ca spera sa se intalneasca cu ei la Essen. Daca reuseste, ia de acolo si Bus si meeples, daca or fi.
Ce vreau sa subliniez: sa nu va asteptati ca Irish Gauge sa fie la pretul asta de precomanda la retailers, ca n-o sa fie. Este o oportunitate oferita direct clientilor finali.
- DanielIndru
- King Meeple

Dupa multe peripetii si frustrari in sistemul vamal romanesc, Majolica si alte jocuri distribuite de acelasi... distribuitor (oh, well), sunt acum pe stoc.
- rabesandratana
- King Meeple

- Custom Rank: Parerolog
-
eusstacia
- Chief Meeple

Daca se pot aduce, m-ar interesa si pe mine.danielM wrote: ↑03 Apr 2019, 14:40Poate sa mai aduca Alex niste GMT counter trays?
Multumesc
http://www.regatuljocurilor.ro/index.ph ... ay&x=0&y=0
Mersi,
Sigrid
- Keyser
- King Meeple

@DanielIndru, acum mi-am dat seama ce mult m-ar ajuta sa ai la semnatura un link catre site-ul regatului 
#nambos
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist. - Verbal Kint
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist. - Verbal Kint
- DanielIndru
- King Meeple

Care sa se schimbe in mod dinamic cu links catre ce se discuta in acest moment...
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
Nice,... but not enough. Propun sa fie cum zici tu, dar sa apara un link dinamic si catre ce se va discuta putin mai tarziu, in topic. Nu e bine?DanielIndru wrote: ↑08 Apr 2019, 08:59Care sa se schimbe in mod dinamic cu links catre ce se discuta in acest moment...![]()
- DanielIndru
- King Meeple

- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
Sau Khronos
(pe care te voi ruga mult să-l iei la prima întâlnire la care vom veni amândoi).
Acum serios, există posibilitatea de a pune linkurile vechi în josul paginilor de forum?! Erau extrem de utile
Acum serios, există posibilitatea de a pune linkurile vechi în josul paginilor de forum?! Erau extrem de utile
- DanielIndru
- King Meeple

Pai nu-l mai am.26octombrie wrote: ↑08 Apr 2019, 09:57Sau Khronos(pe care te voi ruga mult să-l iei la prima întâlnire la care vom veni amândoi).
L-am rejucat dupa mai multi ani si mi-am dat seama ca au disparut aproape toate sentimentele fluffy pe care le-am simtit la prima partida.
- DanielIndru
- King Meeple

Pana nu se face reprint (daca s-o mai face) nu revine ca e OOP.
- DanielIndru
- King Meeple

Pentru ca am fost intrebat despre acest joc si stiu ca exista interes, raspund aici:
The Lord of the Rings: Journeys in Middle-earth
E precomandat, ajunge curand, dar nu vin multe bucati in prima faza.
Stiti ce aveti de facut.
The Lord of the Rings: Journeys in Middle-earth
E precomandat, ajunge curand, dar nu vin multe bucati in prima faza.
Stiti ce aveti de facut.
-
Minel
Eu nu stiu sincer. Dar vreau jocul daca cumva faci tu o lista.
- Keyser
- King Meeple

Se pune daca am vorbit cu Alex pe WhatsApp? Să nu fac 2 precomenzi 
#nambos