Din unele jocuri avem o singură copie așa că primul venit e primul servit.

Scrie, te rog, la postarea originală. Luăm în considerare doar voturile de acolo

Codul de reducere (cel primit pe mail la activarea contului) este momentan indisponibil

Orice cod de reducere trebuie să funcționeze pentru că nu am dezactivat niciuna.

mie nu-mi merge, am dat PM

Tot ce aveam eu in wishlist s-a dus pana la 12:05.adelindumitru wrote: ↑07 Apr 2021, 11:22Am încercat azi noapte sa comand câte ceva pe la 12 și un pic, de unde, ca s-au epuizat stocurile imediat. Oh well asta e

Tot ce aveam eu in coș, s-a dus in jur de 23:00.fight4glory94 wrote: ↑07 Apr 2021, 11:43Tot ce aveam eu in wishlist s-a dus pana la 12:05.adelindumitru wrote: ↑07 Apr 2021, 11:22Am încercat azi noapte sa comand câte ceva pe la 12 și un pic, de unde, ca s-au epuizat stocurile imediat. Oh well asta e![]()

În primele 5 minute am primit un număr surprinzător de mare de comenzi și probabil mulți au ales noutăți.adelindumitru wrote: ↑07 Apr 2021, 11:22Am încercat azi noapte sa comand câte ceva pe la 12 și un pic, de unde, ca s-au epuizat stocurile imediat. Oh well asta e
Din anumite produse de nișă ținem doar una-două copii, din altele mai multe.adelindumitru wrote: ↑07 Apr 2021, 11:49Am fost avertizați ce-i drept ca primul venit e primul servit). Dar nu ma așteptăm ca la atât de multe produse stocul sa fie 1
Crezi că ajută dacă anunțăm că site-ul nu va fi accesibil cu o oră înainte de promoție?