Putin putin
Forum rules
Ai pus mana pe un joc nou si asteptat? Imparte si cu noi fericirea ta, spune-ne despre el cateva cuvinte!
Ai pus mana pe un joc nou si asteptat? Imparte si cu noi fericirea ta, spune-ne despre el cateva cuvinte!
- suf
- King Meeple

Re: Putin putin
Am jucat un Planet Steam - joc economic de strategie. Jocul se joaca optim in 4; noi l-am jucat in 2 si nu a fost rau deloc, desi sunt sigur ca in mai multi va fi si mai bine. Pentru cei care au vazut Wealth of Nations, gasesc ca jocurile sunt foarte asemanatoare (desi tematica si aspectul vizual sunt complet diferite). Cea mai mare diferenta e ca la Planet Steam piata are numar limitat de resurse; ajungi sa iti trebuiasca ceva si sa nu ai de unde cumpara. Jocul pare o idee mai complicat decat WoN. Cum am luat de curand extensiile de la WoN care adauga si ceva razboire, sunt foarte curios sa vad cum scaleaza si el in 2 jucatori si cat de multa valoare aduce partea de razboi. Planet Steam e cu siguranta un joc pe placul nostru. Daca faceau cutia mai mica era si mai bine (e de marimea lui Twilight Imperium si sunt sigur ca o puteau face de 3 ori mai mica).