Saptamana trecuta am luat StarCraft. Un joc banal, asa ca nu a meritat sa-l mentionez atunci.
Din pacate avea doua Arbitrare rupte si un Dragoon lipsa (trebuie modificata pedeapsa, pentru descrieri eronate, in aruncare la crocodili. Stare excelenta inseamna "Upsss, ia uite ce am descoperit in seiful meu, cu atmosfera controlata! Un joc pe care l-am atins doar cu manusi").
Fericire mare, insa, pentru ca FFG ma iubeste. Tocmai am primit un "Your order has shipped from Fantasy Flight Games". Nu aveam sperante prea mari, jocul fiind OOP.
P.S. Care ar trebui sa fie pedeapsa pentru doamnele care transforma
in

!
Cica este un alien foarte dragut.
Nu, nu, nu! In primul rand am incercat sa-i explic ca alien este un mic copil pe langa un/o hydralisk. I-am facut o scurta descriere a animalului, cu cele 1000 de moduri prin care poate sa-si vaneze prada, i-am insirat multiplele victorii impotriva raselor inferioare. In al doilea rand i-am aratat ca nu poate sa foloseasca "dragut" cu asa usurinta. Doar nu zici "ce lava draguta, usor calaie, vine spre noi" sau "rechinule, esti dragut si incetezi sa ma molfai".
Degeaba!
Pentru eternitate Starcraft va ramane "jocul cu alieni draguti".