Jocuri noi in colectie
Forum rules
Ai pus mana pe un joc nou si asteptat? Imparte si cu noi fericirea ta, spune-ne despre el cateva cuvinte!
Ai pus mana pe un joc nou si asteptat? Imparte si cu noi fericirea ta, spune-ne despre el cateva cuvinte!
- fl0po
- King Meeple

- Custom Rank: iOS Netrunner
Re: Jocuri noi in colectie
profit de starea de soc a lui Minel si i-o iau inainte...sa nu cumva sa isi revina...
HACK OR GET WHACKED!
-
Minel
Dormeam la ora aia. 
Nici nu am desfacut coletul inca, am avut niste treaba pana acum.
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
Minel, ce-i cu atitudinea asta?!Minel wrote:Dormeam la ora aia.
Marius,
Hitul momentului, atunci, a fost qwirkle.
Sa mai veniti in vizita sa ne mai jucam
-
m4r1us
Neatza!
Colectia creste incet dar sigur
The Duke Trebuie sa-i multumesc lui Acidutzu, altfel nu cred ca auzeam vreodata de acest joc. Cristina l-a ochit printre jocurile "de pe litoral" si m-a tot batut la cap sa-l luam
Rapid si foarte placut ... un fel de sah mai dibaci amestecat cu Neuroshima hex.
acidutzu
si Cristina 
Perpetual-Motion Machine Acesta este fillerul preferat la intalnirile de aici. Jocul nu e altceva decat un pachet obisnuit de carti de joc si 60-80 de cuburi, in functie de nr de jucatori, deci usor de facut acasa. Regulamentul si plansele jucatorilor se gasesc pe BGG. Practic tragi carti sau joci carti (poker hands) cu scopul de a plasa cuburi pe plansa proprie, castigand astfel diverse abilitati. Invingator este cel care plaseaza primul toate cuburile.
Cuba Libre Un joc super asteptat, mai ales ca am vandut Andean Abyss. Calitatea superiora a componentelor impresioneaza placut, chiar daca nu e primul joc GMT pe care am pus mana. Inca nu l-am incercat dar din regulament pare mai interesant decat primul din serie. Voi reveni cu o comparatie intre ele.
Ar mai fi inca unul dar nu mai are nevoie de nici o prezentare.
Dungeon petz is back
Colectia creste incet dar sigur
The Duke Trebuie sa-i multumesc lui Acidutzu, altfel nu cred ca auzeam vreodata de acest joc. Cristina l-a ochit printre jocurile "de pe litoral" si m-a tot batut la cap sa-l luam
Perpetual-Motion Machine Acesta este fillerul preferat la intalnirile de aici. Jocul nu e altceva decat un pachet obisnuit de carti de joc si 60-80 de cuburi, in functie de nr de jucatori, deci usor de facut acasa. Regulamentul si plansele jucatorilor se gasesc pe BGG. Practic tragi carti sau joci carti (poker hands) cu scopul de a plasa cuburi pe plansa proprie, castigand astfel diverse abilitati. Invingator este cel care plaseaza primul toate cuburile.
Cuba Libre Un joc super asteptat, mai ales ca am vandut Andean Abyss. Calitatea superiora a componentelor impresioneaza placut, chiar daca nu e primul joc GMT pe care am pus mana. Inca nu l-am incercat dar din regulament pare mai interesant decat primul din serie. Voi reveni cu o comparatie intre ele.
Ar mai fi inca unul dar nu mai are nevoie de nici o prezentare.
Dungeon petz is back
- VickdaReaper
- Super Moderator

Pfff! La toata lumea ajunge Cuba Libre, mai putin la mine... 
Spor la joacă, Marius!
Spor la joacă, Marius!
- Plu
- King Meeple

- Custom Rank: Mind Reader