Council of Verona - Kickstarter PnP version
Forum rules
Ai pus mana pe un joc nou si asteptat? Imparte si cu noi fericirea ta, spune-ne despre el cateva cuvinte!
Ai pus mana pe un joc nou si asteptat? Imparte si cu noi fericirea ta, spune-ne despre el cateva cuvinte!
- fl0po
- King Meeple

- Custom Rank: iOS Netrunner
Council of Verona - Kickstarter PnP version
In urma cu ceva timp am facut un pledge de 5$ (ha ha... e pe bune de data asta) pentru varianta print and play a jocului Council of Verona (http://boardgamegeek.com/boardgame/1408 ... -of-verona. Fisierele primite nu sunt kiar pe masura asteptarilor dar dupa ceva editare am reusit sa aranjez totul. Cutia si insertul sunt din plastic, cartile tipar laser pe carton de 200gr + plastifiere mata, markerele sunt din inox cu ceva mazgaleala colorata. Jocul nu stiu cum e pentru ca nu l-am incercat inca....
HACK OR GET WHACKED!
- AngelEye
- King Meeple

Re: Council of Verona - Kickstarter PnP version
Cred ca arata mai bine decat originalul
Sa ne zici si noua cum e, l-am urmarit si eu o perioada pe KS
- mihai
- Special Meeple

- fl0po
- King Meeple

- Custom Rank: iOS Netrunner
Re: Council of Verona - Kickstarter PnP version
azi am primit inca o jucarie de pe Kickstarter. Un joculet de la CRASH GAMES - "Where are thou Romeo?"
Artworkul si tema sunt "furate" de la Council of Verona. Regulamentul e scurt iar jocul este simplu si pare interesant. Campania a tinut 9-10zile pe KS. S-a incheiat pe 19.12.2013 si azi amprimit plicul. Am platit 3$. Deci deja pot spune ca vekea poveste cu 5$ a fost detronata. Where are thou Romeo? este deja un Chuck Norris al boardgameurilor. La 3$ rupe tot!!! Beware!
tot in plic am primit o hartiuta cu noul joc a lui Tory Niemann (designer Alien Frontiers) - Pay Dirt
Artworkul si tema sunt "furate" de la Council of Verona. Regulamentul e scurt iar jocul este simplu si pare interesant. Campania a tinut 9-10zile pe KS. S-a incheiat pe 19.12.2013 si azi amprimit plicul. Am platit 3$. Deci deja pot spune ca vekea poveste cu 5$ a fost detronata. Where are thou Romeo? este deja un Chuck Norris al boardgameurilor. La 3$ rupe tot!!! Beware!
tot in plic am primit o hartiuta cu noul joc a lui Tory Niemann (designer Alien Frontiers) - Pay Dirt
HACK OR GET WHACKED!