Ce mai e nou în colecție
Forum rules
Ai pus mana pe un joc nou si asteptat? Imparte si cu noi fericirea ta, spune-ne despre el cateva cuvinte!
Ai pus mana pe un joc nou si asteptat? Imparte si cu noi fericirea ta, spune-ne despre el cateva cuvinte!
- adelindumitru
- Super Moderator

- adelindumitru
- Super Moderator

Re: Le Havre
Am văzut setul respectiv, nu pare ceva ce as vrea sa încercHaddeo wrote: ↑02 Aug 2020, 20:24depinde de editie. asta noua contine si extensia + toate promourile ever printate.
e un pret decent. eu l-am luat cu 215 RON. dar cand nu mai e pe stoc, dai si 260adelindumitru wrote: ↑02 Aug 2020, 18:11Prețul respectiv e cel mai mic de pe piața românească la momentul actual. E un joc care se găsește relativ greu zilele astea, iar prețul e unul bun..
Mai dai si 50$ pe GeekUp Bit Set: Le Havre si esti set![]()
- danyelb
- King Meeple

Pretul ar trebui sa reflecte cheltuielile de productie, nu cat de bun e gameplay-ul 
Teamwork is essential; it gives the enemy other people to shoot at.
- adelindumitru
- Super Moderator

Asa e. Pe de alta parte, dacă te-ai interesa mai mult despre cum se joaca jocul x și nu despre cât de overproduced e, poate ai și păstra jocuri în colecție.
- Miţã
- King Meeple

- Custom Rank: Zombie Killer
Anul trecut l-am vandut nou cu 140 lei la licitate
dupa ce l-am avut la vanzare 3-4 luni cu 200 lei. Ma mir ca e asa la mare cautare
- danyelb
- King Meeple

Pastrez doar ce consider eu ca merita si Le havre a fost foarte departe. Ma pot doar felicita ca nu am dat 260 pe el 
- Haddeo
- King Meeple

Depinde ce ediție
But what if they are creating the disaster within themselves?
Things are OK now but I never know when it's going to change.
Things are OK now but I never know when it's going to change.
- adelindumitru
- Super Moderator

La noi a fost hit asta seara Le Havre, deci ma felicit ca am dat 247 lei pe un joc super (dacă nu ați făcut-o, aparent exista o reducere de 5% dacă va abonați la newsletter la Red Goblin)
- emisanSB
- King Meeple

- Custom Rank: Executioner
- fl0po
- King Meeple

- Custom Rank: iOS Netrunner
Te-as contrazice un pic. Munca depusă in designul jocului tot in costurile de productie intra. Produsul pe care îl plătim este jocul, nicidecum nu ne dorim sa cumpărăm doar cartoane, plastic și lemn. Ce e trist in ultimul timp este faptul ca am ajuns sa cumpărăm metri cubi de jocuri over-produced (pt ca mna...de ce sa coste un joc 20€ când poate costa 120€) și sa căutam disperați in cutie și ceva gameplay de calitate. De cele mai multe ori avem surpriza sa constatam ca ne uitam la o masa extraordinara, plină și colorata, dar nu prea avem ce juca din păcate. Dar ce conteaza? Punem și noi la rândul nostru poze frumoase pe forum/Facebook așa, sa moara dujmanii și deja ne gândim cum sa facem o “afacere” pe bursa sa ii luam fața lui Miță. La final, ne bucurăm ca nu am pierdut foarte mulți bani ca am găsit fraierul dispus sa plătească junk-ul. Foarte misto experiența, dar mai mult decât sigur nu asta căutam in momentul achiziției.
Pe scurt prefer oricând sa plătesc 100€ pe un joc bun, cu mecanici misto, inovativ etc, un joc care sa ma facă sa mai plătesc încă 100€ sa îl accesorizez, decât sa plătesc 200€ pe un joc plin de componente scumpe pe care doar sa le privesc pt ca nu am ce juca. Îmi place sa plătesc idei, design și creativitate nu plastic, cartoane și lemne.
HACK OR GET WHACKED!
- danyelb
- King Meeple

In primul rand sau in cea mai mare parte am vrut sa spun. Daca ajungi sa platesti gameplay-ul atunci poti ajunge sa dai 200 de ron pe un pachet de carti, de exemplu, pentru ca e gameplay-ul minunat sau asa afirma unii ca ar fi. 
- adelindumitru
- Super Moderator

Pare un mod foarte trist de a percepe un hobby să încerci să justifici fiecare bănuț pe care îl dai pe ceva ce ar trebui să te facă să te simți bine. Și, mai mult, nici măcar nu justifici prin plăcerea pe care ți-o aduce, ci prin faptul că ”își merită banii” cartoanele / plasticul din cutie.
- danyelb
- King Meeple

Mie in schimb imi pare un mod foarte inteligent
- adelindumitru
- Super Moderator

Din ce punct de vedere? Nu pare că ai mare succes cu jocurile pe care le cumperi, dat fiind că le vinzi la valoare mai mică decât prețul de magazin. Pare că puțin research pe jocuri înainte de a le cumpăra ar preveni astfel de pierderi financiare.
-
VladOlaru
- Wizard Meeple

- Miţã
- King Meeple

Daca iti fac eu oferta la 150E accesorizat gata il iei de la mine?fl0po wrote: ↑03 Aug 2020, 07:54Te-as contrazice un pic. Munca depusă in designul jocului tot in costurile de productie intra. Produsul pe care îl plătim este jocul, nicidecum nu ne dorim sa cumpărăm doar cartoane, plastic și lemn. Ce e trist in ultimul timp este faptul ca am ajuns sa cumpărăm metri cubi de jocuri over-produced (pt ca mna...de ce sa coste un joc 20€ când poate costa 120€) și sa căutam disperați in cutie și ceva gameplay de calitate. De cele mai multe ori avem surpriza sa constatam ca ne uitam la o masa extraordinara, plină și colorata, dar nu prea avem ce juca din păcate. Dar ce conteaza? Punem și noi la rândul nostru poze frumoase pe forum/Facebook așa, sa moara dujmanii și deja ne gândim cum sa facem o “afacere” pe bursa sa ii luam fața lui Miță. La final, ne bucurăm ca nu am pierdut foarte mulți bani ca am găsit fraierul dispus sa plătească junk-ul. Foarte misto experiența, dar mai mult decât sigur nu asta căutam in momentul achiziției.
Pe scurt prefer oricând sa plătesc 100€ pe un joc bun, cu mecanici misto, inovativ etc, un joc care sa ma facă sa mai plătesc încă 100€ sa îl accesorizez, decât sa plătesc 200€ pe un joc plin de componente scumpe pe care doar sa le privesc pt ca nu am ce juca. Îmi place sa plătesc idei, design și creativitate nu plastic, cartoane și lemne.
- danyelb
- King Meeple

Pana nu le joc nu imi pot da seama daca sunt destul de bune ca sa ramana in colectie. Si normal ca le vand mai ieftin, pentru ca nu fac bisnitaadelindumitru wrote: ↑03 Aug 2020, 09:03Din ce punct de vedere? Nu pare că ai mare succes cu jocurile pe care le cumperi, dat fiind că le vinzi la valoare mai mică decât prețul de magazin. Pare că puțin research pe jocuri înainte de a le cumpăra ar preveni astfel de pierderi financiare.
- emisanSB
- King Meeple

- Custom Rank: Executioner
- danyelb
- King Meeple

La mine a starnit dureri de cap si greata
))
- Miţã
- King Meeple