Am inceput insa usor, de incalzire, cu un Get Nuts, joc nou intrat in patrimoniul C&A. Un joc simplu si dragut in care faci multe nasoale, dar trebuie sa te mai ajuti si pe tine un pic, daca vrei sa castigi - adica sa colectezi nuci. Simbolistica e clara la acest joc, este vorba despre nuci, nu despre nebuni. Va spun asta si deschid o paranteza cu un banc:
Un nebun la ospiciu statea intr-o camera capitonata, speciala, plina cu nuci cam pana la brau asa. Studentii de la psihiatrie cer explicatii profesorului despre situatia neobisnuita. "He's fucking nuts" raspunde profesorul.
Revenind. Trebuie sa marturisesc ca mi-a placut mult sa fac nasoale si m-am ocupat mai putin de plantat copaci si mutat veverita mea. In schimb, la cate nasoale facusem, toti mi-au dat alunele negative mie...
Pana sa vina mancarea, am zis sa mai facem un joc de carti, usor si pe care sa-l mai fi jucat: 7 Wonders, cu Lideri. De data asta ne-a batut fetele destul de bine: Sidryane a avut 60p, C 50p, A 47p, si eu 46p. Deloc nu mi s-au legat cartile
Dupa ce am mancat, am baut si nitel vin, sa ne mai infrangem teroarea, am umplut masa cu Arkham Horror. Cat studiasem eu regulamentul si facusem si o varianta in romana, mai scurta... cand s-a intins tot, mi-am dat seama ca nu am, de fapt, mare idee cum vine treaba. Dau sa iau regulamentul scurt. Ma uitam in el si ma intrebam ca in liceu: ce-o fi vrut sa spuna autorul?
Am zis sa jucam ceva mai simplu apoi, sa ne mai relaxam, mai ales ca eram un pic obositi... de la vin
Apoi ne-am pus in fata ultimei mari provocari a serii, El Grande, cu o extensie - pe care tocmai am explicat-o in topicul despre joc. Am avut ceva noroc ca A, care castigase la distanta jocul acum 2 saptamani, rezistase la vin ceva mai putin ca mine
In final, am zis sa mai facem o Alhambra (sau se zice "un"?) ca nu rezistam niciunul la Glory to Rome, iar Race for the Galaxy n-au vrut sa joace, ca sa castig eu din nou
Oare data viitoare o trebui mai mult vin, sau mai putin?