Tot vineri - Shadows Over Camelot

Forum rules
Va rugam sa postati in aceasta sectiune doar articole tip jurnale de sesiune (session reports) ale jocurilor jucate de voi, ce bineinteles pot fi comentate in cadrul topic-urilor respective de toti utilizatorii forumului.

Pentru discutiile generale necentrate pe session reports va invitam in forumul Discutii generale.
Post Reply
Puf

Tot vineri - Shadows Over Camelot

11 Jan 2010, 18:44

Ok!! Nu am poze si imi pare rau dar ne-a prins atat de tare jocul ca am uitat de orice. A fost cel tare joc de Shadows Over Camelot de pana acum si ne-a tinut in suspans pana la sfarsit.
Hai sa va povestesc ce s-a intamplat.
Ca de obicei, atunci cand jucam in 6 tragem pentru tradator pentru ca altfel nu e deloc distractiv jocul. Nu a trecut mult timp si unul dintre jucatori a inceput sa suspecteze pe un altul - si atunci a inceput cursa pentru catapulte - trebuie sa ai 6 catapulte sau 6 sabii pe tabla ca sa poti acuza un tradator. Si uite asa ne-am ales cu catapulte numai ca sa poate un jucator acuza altul care era evident ca nu e tradator.
Si am pierdut o sabie alba in schimbul uneia negre. A mers jocul - am jucat foooarte foooarte prost nu stiu ce am avut - cred ca eram prea obosita ca sa ma mai concentrez ca lumea si am facut niste greseli mizerabile care au atras atentia celorlalti - si uite asa am ajuns sa fiu acuzata de Haretel - desi l-am rugat sa nu ma acuze si sa inteleaga ca am jucat prost si doar atat, dar nah, puteam sa mint ;)...m-a acuzat si am mai pierdut o sabie alba castigand una neagra in schimb...aveam la momentul respectiv 1 sabie neagra si 2 sabii negre. Am gastigat graalul, excalibur ramanand pentru mai tarziu erau deja 6 sabii pe masa s-a mai pierdut o lupta s-au facut 7 sabii 4 albe si 3 negre s-a mai facut o acuzare de tradare si am pierdut o sabie alba pentru una neagra 3-4 negre. Long story short ajunseseram sa avem 9 sabii 4 albe si 5 negre. Aveam cartea de Heroism si am pus-o la excalibur care era ca si castigat. Dar mai aveam un razboi cu pictii aproape de final si am tot incercat sa gasim solutii sa castigam jocul. Ideea era ca daca era un tradator printre noi deja era prea tarziu sa isi mai faca griji si atunci se lupta alaturi de noi sa castigam questurile - pentru ca oricum ar fi castigat. Eu am sugerat sa terminam razboiul cu pictii pentru ca mai erau 4 sabii albe de luat in total - 1 de la picti si 3 de la excalibur (unde pusesem cartea de Heroism) si nu aveau loc toate la masa daca luam excaliburul primul...dar oricum am fi pierdut - daca era tradatorul la sfarsit in loc de 8 sabii albe si 5 negre am fi avut 6 sabii albe si 7 negre deci tradatorul era cel mai fericit in momentul ala. Evident ca am inceput sa facem tot felul de scenarii sa ne gandim pe cine sa acuzam cum sa ne salvam. Ne era si teama sa mai acuzam ca sa nu mai pierdem sabii albe. Am supus la vot pana la urma si am decis ca vom considera ca nu e tradator si nu mai asteptam terminarea razboiului cu pictii. Wailei ce tensiune a fost cand s-a castigat excalibur si s-au pus si restul de sabii albe pe masa. Acum era momentul adevarului - era momentul in care tradatorul - oricine ar fi fost el - sa se arate. Si cand s-au aratat restul de 3 carti nu s-a aratat nici un tradator..yaaaahooooo - am castigat!!!

Inca o data imi pare rau ca nu am poza macar cu usurarea si relaxarea care s-au simtit in jurul mesei in momentul in care am vazut ca nu a tras nimeni tradatorul ;) - asta da suspans :))

adixor

Re: Tot vineri - Shadows Over Camelot

11 Jan 2010, 20:53

Let me get this right: nu ati avut tradator si totusi v-ati acuzat la greu ?? :))). Bine ca ati castigat macar. Nu-i asa ca e un joc de stricat prietenii, cum zicea cineva ? :D

Pe ideea de tradator a fost interesant un joc de Battlestar Galactica, unde m-am tot contrat cu un tip (eram eu, chrislove si teox care e si el pe forum). Eu am tot crezut ca teox e Cylon (aka tradator), el a tot crezut ca eu sunt, am fost amandoi destul de convinsi de ce credeam. El a reusit impreuna cu chrislove sa ma bage in puscarie (Brig) ceea ce e destul de nasol ca nu poti sa iesi decat ajutat de alti jucatori.. si cum deja ei credeau ca-s tradator, nu prea mai aveam ce face decat sa ma reveal as traitor. Imediat dupa ce am intrat, si cand teox era fericit, chrislove a reusit sa-l bage si pe el. Si teox a ramas masca, eu nu mai puteam de ras la fel si chrislove, care era traitorita :) si a reusit sa ne bage pe amandoi la inchisoare, curati si nevinovati. Bineinteles ca am tot incercat sa iesim de acolo, dar e foarte greu sa iesi din inchisoare mai ales cand singurul din afara inchisorii este tradatorul :)). Am luat bataie big time.

Puf

11 Jan 2010, 21:01

ohooo...stricat prietenii...casnicii :))) destrama familii altfel fericite :)))
Asa s-a intamplat tot la un joc de Shadows cand gagica insarcinata care era cu noi in joc a fost tradatoare si ne-a pus 2 sabii negre la sf jocului ptr ca nu s-a prins nimeni ca ea era tradatoare - atat de orbiti am fost incat nici macar nu am vazut ca ea strangea carti...nu juca mare lucru...doar se plimba de colo-colo :)) dar noi ne-am tot acuzat intre noi fara sa o bagam pe ea in seama ;)...evident ca am pierdut

adixor

11 Jan 2010, 21:04

dar ce skilluri de pacalit sefii (de exemplu) poti sa-ti faaaaaci ... tu sa nu "joci" nimic in excel or whatever it is you're doing la birou dar sa pari ca faci marea si sarea :) Ma rog.. cel putin pana se prinde si te da afara cu o urma de sabie pe spate :)

Puf

11 Jan 2010, 21:06

da ma...dar e nevoie de mai multa lume in treaba asta ca sa treci neobservat ;)...adica sa mai fie si altii care sa faca acelasi lucru - numai ca tu sa ai skillu' sa nu te dai de gol

adixor

11 Jan 2010, 21:08

Apropos (de fapt nu are nici o legatura dar cum sa incep altfel ? :D) esti primul Teen Meeple de pe forum :)

http://forumboardgames.ro/memberlist.php

Puf

11 Jan 2010, 21:09

si ce castig la faza asta? :D...si nu mai sunt teen demult muaahaaahaaa

adixor

11 Jan 2010, 21:10

nu oi mai fi tu, dar restul sunt inca baby :). si nu, nu castigi nimic decat aprecierea noastra si un meeple in plus sub numele tau :)

Puf

11 Jan 2010, 21:13

Muuultumesc...multumesc :D...am timp sa multumesc intregii echipe din spatele teen meeple-ului meu :D hahaha
o sa imi dau io un suc naturel ;)

Post Reply

Return to “Sesiuni de joc”