Dragut review. Dar am ceva comentarii de facut.
- Nu este la fel de jucabil în mai puţin de 5 jucători.
- Depinde de dispoziţia jucătorilor de a fi trădaţi şi influenţaţi masiv de deciziile celorlalţi.Nu e de jucat cu oameni sensibili.
- Necunoscutul şi aleatoriul nu vor fi pe placul unora dintre jucători.
Nu inteleg deloc partea asta. Adica de ce sunt aceste elemente bifate ca minusuri.
Punctul 1. Aici as putea intelege. Jocul e facut pt 5-6. Puteau sa nu fie disperati dupa bani si sa treaca pe cutie direct 5-6 players. asa, se vinde ca fiind 3-6, jucabil doar in 5-6. deci un pic de pacaleala la mijloc.
Punctul 2. Jocurile, la fel ca si zeci de alte chestii, sunt "croite" pentru a servi unor anumite cerinte ale unei anumite categorii de oameni. Argumentul acesta este, din punctul meu de vedere, la fel cu "Noul album Guta nu merge ascultat cand sunt fani heavy-metal prin preajma"
Punctul 3. Idem pctul 2.
Sugestia mea sincera ar fi ca aceasta sectiune cu plusuri si minusuri, cu efort minim si pentru o "obiectivitate" mai mare, sa fie reformulata in "Il recomand celor care:" si "NU il recomand celor care:". Ca parere personala, a citi "Necunosctul si aleatorul reprezinta minusuri ale jocului" nu este la fel cu a citi "Nerecomandat a fi jucat cu persoane care nu pot suporta necunoscutul combinat cu o doza mare de aleator". Prima afirmatie transmite mesajul ca jocul este prost. A doua spune ca nu e pentru un euro-gamer hard-core.
Sper sa nu fie cu suparare. Thumbs up for the review. Nice game, fair oppinion.