N-am sa fac un review, am o lista intreaga de reviewuri nefacute, lenea vegheaza asupra-le...
Voiam doar o impresie sa zic si io:
Cam misto, dom'le!
La deschiderea cutiei nu m-am simtit prea impresionata, cu toate ca toate componentele sunt sturdy, de calitate, placute ochiului si muuuuuulteeeee....
Dar m-am intalnit iar cu impresia aceea de "prea multe de facut, prea putin timp", lucru ce-mi place. Imi mai place faptul ca nu esti limitat la 1, 2, 3 actiuni, ca la alte jocuri de gen. In schimb, un lucru nou pentru mine, primele runde se termina abrupt, pen'ca esti cu mainile goale. Cumva esti mai impacat decat la altele, caci pasezi tu, nu esti fortat. Imi place sistemul de bonusuri, sunt foarte variate. Imi place ca te certi cu tine adesea, ca ai ratat ordinea unor pasi si rezultatul e altul decat cel estimat.
Imi place sistemul de puncte de putere, sau cum s-or chema dansele, eu buline mov le-am botezat
Imi plac rasele, cred ca dau o mare rejucabilitate jocului. Pare ca abia astepti sa te-apuci din nou, cu alte abilitati, sa vezi cum e!
Noi am jucat in trei, asa ca n-a fost prea mult timp mort, insa mi-e teama ca la un joc in 5 iti cam rozi unghiile pana-ti vine randul. Poate ca nu, de verificat.
Imi place de Eugen, ca ne-a invitat sa ne jucam si a facut lumina asupra jocului, ignorand stufosul manual in germana
Nu-mi place ca m-a batut, pentru ca daca n-avea abilitatea de a-si schimba toti banii ramasi in puncte de victorie il bateam je
Multumesc frumos si mai vreau