Undeva la inceputul lui Martie mi-a venit ideea sa fac review-uri video, pentru ca nu mai stiam sa se fi facut in Romania.
Nu au trecut decat cateva zile si pe 9 Martie Costy lanseaza primul lui video pe blog
Timpul a mai trecut, am mai incercat sa fac cate ceva dar nimic extraordinar din diverse motive, de la camera la chef si emotii, apoi a deschis si Mandrul Duce discutia din nou si mi-am zis ca trebuie sa incerc. Am mai incercat intr-o seara ceva dar mi-am dat seama ca nu pot vorbi la o camera daca mai e cineva in casa, am descoperit si o gramada de lucruri care trebuie schimbate la o prezentare (le veti vedea si voi pentru ca nu le-am schimbat pe toate chiar daca am incercat) si am lasat din nou ideea la o parte.
Pana azi dimineata, cand, facand rost de o camera video de la Ioana, am zis sa incerc. Fiind si singur acasa (perfect pentru asta) am purces. Incercarea a plecat de la 0, nimic pregatit, si a durat aproximativ 7 ore cu totul pana la produsul final uploadat pe youtube (trecand prin multi nervi legati de un cititor de card care nu mergea, de lumina care fluctua si era vizibil pe film de a trebuit sa o sting, de la balbaieli si pana la faptul ca a iesit un film de 10:58 desi maximul pe youtube e 10:00
Am ales Roma pentru ca mi-e usor sa vorbesc despre el si cum sa-i vorbesc unei camere si sa fiu si cursiv in acelasi timp inca este un challenge pentru mine, am preferat un joc pe care-l stiam foarte bine. Nu sunt multe lucruri pe care le-am ratat si se putea si mai bine dar.. e ok si asa.
V9T2-t4ZRHc
E HD btw