Am pus pe site link-ul catre video si verdict.
Criticile sunt, ca de obicei, extrem de bine venite.
http://www.goingcardboard.ro/istanbul-prezentare-video/
Istanbul - prezentare video
Forum rules
Va rugam sa postati in aceasta sectiune doar articole tip review sau articole cu impresiile voastre despre un anumit joc (articole ce pot fi apoi bineinteles discutate in cadrul topicurilor respective).
Pentru discutiile generale necentrate pe ideea de "review" va invitam in forumul Discutii generale.
Va rugam sa postati in aceasta sectiune doar articole tip review sau articole cu impresiile voastre despre un anumit joc (articole ce pot fi apoi bineinteles discutate in cadrul topicurilor respective).
Pentru discutiile generale necentrate pe ideea de "review" va invitam in forumul Discutii generale.
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
Istanbul - prezentare video
Last edited by DanielIndru on 10 Jun 2014, 13:30, edited 1 time in total.
-
Rautz
Re: Istanbul - prezentare video
Felicitari, se vede ca ai tinut cont de sugestiile venite in urma filmuletului precedent.
Editarea la voce e excelenta, aproape insesizabila, daca n-ar fi fost mana in cadru care-si schimba constant pozitia. Si cam asta e singurul lucru negativ, se vede ca ai incercat sa-l faci mai dinamic, dar nu stiu daca mana in cadru, care se schimba la fiecare editare, reuseste pe deplin acest lucru.
Cat priveste reviewul in sine, as fi dat macar 2 meeplesi la raportul pret/calitate. In urma ultimelor aparitii, care se duc multe spre 200 Lei, daca nu chiar mai mult (vezi Bruges de exemplu), jocul are pret chiar ok si componentele sunt foarte frumoase si de calitate (cartoanele groase, si in special mi-a placut cum se potrivesc acele tile-uri de resurse in plansa, n-am mai vazut la alte jocuri sa se potriveasca atat de bine)
Bafta!
Editarea la voce e excelenta, aproape insesizabila, daca n-ar fi fost mana in cadru care-si schimba constant pozitia. Si cam asta e singurul lucru negativ, se vede ca ai incercat sa-l faci mai dinamic, dar nu stiu daca mana in cadru, care se schimba la fiecare editare, reuseste pe deplin acest lucru.
Cat priveste reviewul in sine, as fi dat macar 2 meeplesi la raportul pret/calitate. In urma ultimelor aparitii, care se duc multe spre 200 Lei, daca nu chiar mai mult (vezi Bruges de exemplu), jocul are pret chiar ok si componentele sunt foarte frumoase si de calitate (cartoanele groase, si in special mi-a placut cum se potrivesc acele tile-uri de resurse in plansa, n-am mai vazut la alte jocuri sa se potriveasca atat de bine)
Bafta!
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
Multumesc, Cristian, sper ca lucrurile sa devina tot mai bune pe masura ce capat curaj si experienta.Rautz wrote:Felicitari, se vede ca ai tinut cont de sugestiile venite in urma filmuletului precedent.
Eventual o sa incerc si o abordare fara trepied atunci cand ma simt confortabil cu ideea de a vorbi liber si cursiv timp de 20 minute.
Adevarul e ca am stat si m-am gandit daca sa dau unul sau doi.Rautz wrote: Cat priveste reviewul in sine, as fi dat macar 2 meeplesi la raportul pret/calitate. In urma ultimelor aparitii, care se duc multe spre 200 Lei, daca nu chiar mai mult (vezi Bruges de exemplu), jocul are pret chiar ok si componentele sunt foarte frumoase si de calitate (cartoanele groase, si in special mi-a placut cum se potrivesc acele tile-uri de resurse in plansa, n-am mai vazut la alte jocuri sa se potriveasca atat de bine)
Pe de o parte, m-a cam deranjat acea tiparire pe ambele fetze care sigur a crescut pretul de vanzare - dar inclin sa cred ca versiunea AEG va fi chiar mai scumpa decat cea de la Pegaus asa cum versiunile de la Z-Man sunt intotdeauna mai scumpe cu 20-25% decat cele germane.
Pe de alta parte, sunt suficiente jocuri la acelasi nivel de pret sau chiar mai mic ce se prezinta mai bine decat Istanbul din punct de vedere grafic: Vinhos, Seasons, Hawaii, Stone Age, etc
Asa ca ramane un meeple solid.
- cristianf
- King Meeple

Pe mine nu asta m-a deranjat. Ci faptul ca au pus pe fata principala limba germana !!djdano wrote:m-a cam deranjat acea tiparire pe ambele fetze
-
Rautz
Vinhos si Stone Age sunt jocuri mai vechi, am o banuiala ca erau mai mici preturile in trecut, cred ca si chinezii lucrau mai ieftin(unde e cazul), si producatorii si distribuitorii puneau adaos mai mic. In plus tin minte ca Vinhos costa cam 220 Lei cand l-am luat eu, deci nu e chiar asa.djdano wrote:sunt suficiente jocuri la acelasi nivel de pret sau chiar mai mic ce se prezinta mai bine decat Istanbul din punct de vedere grafic: Vinhos, Seasons, Hawaii, Stone Age, etc
Altfel de exemplu si Feld a inceput cu preturi foarte mici, la Macao sau Notre Dame (100-130 Lei), si a ajuns la 220-250 Lei cu Bruges, Amerigo sau Trajan.
Seasons e intr-adevar un joc superb, am insa impresia ca sunt mai ieftine jocurile cu carti de joc decat cu cartoane. Vezi si Dominion, care are o tona de carti si un pret extrem de mic.
Hawaii nu cunosc, nu l-am vazut, din poze nu prea imi place stilul grafic dar intr-adevar are un pret bun.
Eu ma gandeam mai mult la productii euro recente, gen Glass Road, Bruges, care au ajuns exagerat de scumpe, iar ca aspect grafic inferioare Istanbulului dupa parerea mea.