Dupa o pauza de aproape 3 luni am decis sa reintru in nebunia review-urilor.
Am luat pauza asta din 2 motive:
1. Vara ma joc de obicei destul de putin, nu am nici timp si nici jocuri nu prea se lanseaza.
2. De vreo cateva saptamani am inceput sa lucrez in paralel la un alt proiect tot legat de boardgames, curand o sa dezvalui despre ce e vorba.
De acum incolo am decis asa:
a. Pe youtube se va urca prezentarea video, cine e curios poate sa o vada acolo.
b. Pe site voi pune prezentarea video si articolul pe baza caruia s-a facut filmarea; cine are alergie la imagini are acum optiunea cuvintelor scrise.
E bine asa?
http://www.goingcardboard.ro/star-realm ... on-cu-pvp/
Star Realms
Forum rules
Va rugam sa postati in aceasta sectiune doar articole tip review sau articole cu impresiile voastre despre un anumit joc (articole ce pot fi apoi bineinteles discutate in cadrul topicurilor respective).
Pentru discutiile generale necentrate pe ideea de "review" va invitam in forumul Discutii generale.
Va rugam sa postati in aceasta sectiune doar articole tip review sau articole cu impresiile voastre despre un anumit joc (articole ce pot fi apoi bineinteles discutate in cadrul topicurilor respective).
Pentru discutiile generale necentrate pe ideea de "review" va invitam in forumul Discutii generale.
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard