Mini prezentari video Cafeneaua cu Jocuri

Forum rules
Va rugam sa postati in aceasta sectiune doar articole tip review sau articole cu impresiile voastre despre un anumit joc (articole ce pot fi apoi bineinteles discutate in cadrul topicurilor respective).

Pentru discutiile generale necentrate pe ideea de "review" va invitam in forumul Discutii generale.
Post Reply
DanielIndru
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Going Cardboard

Mini prezentari video Cafeneaua cu Jocuri

06 Nov 2014, 21:36

Spuneam aici ca am inceput de cateva saptamani sa lucrez la un alt proiect.
Ei bine, e vorba de o serie de prezentari video scurte si accesibile (maxim 5 minute sau ~700-800 cuvinte) realizate in partenereriat cu magazinul Happy Color pentru doua segmente de jocuri putin popularizate in Romania, dar care incep sa aiba succes comercial tot mai mare: jocurile pentru copii si jocurile abstracte usor de invatat.

Ele vor fi popularizate in viitorul apropiat si de un ONG care va functiona in mai multe locatii din tara, ai carui membri se vor deplasa pe la festivaluri, prin cafenele si ceainarii ori pe la diverse evenimente si vor veni cu multe jocuri ce vor fi explicate celor care vor sa le invete.

Exista un canal pe Youtube unde avem deja 6 prezentari si planul este sa improspatam acest canal in mod constant.
Am intampinat oarecare hibe tehnice pe care ni le asumam, dar orice inceput e greu... pe viitor speram sa fie din ce in ce mai bine.

Parerile si comentariile voastre sunt foarte binevenite!

Obisnuitu

Re: Mini prezentari video Cafeneaua cu Jocuri

10 Nov 2014, 22:25

Felicitari pentru prezentari :tu: , m-am uitat la toate filmuletele.
Cafeneaua cu jocuri, pare o locatie foarte faina, unde se pot simti bine, atat copii cat si parintii.

Astept urmatoarele prezentari.

numai bine

DanielIndru
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Going Cardboard

Re: Mini prezentari video Cafeneaua cu Jocuri

23 Nov 2014, 18:11

Trei noi prezentari:

Post Reply

Return to “Review-uri si impresii”