Forum rules
Va rugam sa postati in aceasta sectiune doar articole tip review sau articole cu impresiile voastre despre un anumit joc (articole ce pot fi apoi bineinteles discutate in cadrul topicurilor respective).
Pentru discutiile generale necentrate pe ideea de "review" va invitam in forumul Discutii generale.
Am descoperit vineri, acest joc Lift It!, intr-un foarte frumos prezentat video.
Mi se pare un party game foarte interesant, insa as vrea sa "aud" si parerile altora, care au jucat acest joc.
Este asa de distractiv si interesant precum pare?
Daca imi puteti impartasi experienta voastrta cu acest joc, please let me know .
Mersi!
L-am jucat cu copii si adulti.
E foarte fain daca ai chef de ceva amestec intre dexteritate si party game.
Poti sa-l joci in versiunea simpla unde manevrezi macaraua cu mana sau in cea complicata unde ti-o legi de cap.
Copiilor le place foarte mult, la adulti cred ca merge mai degraba dupa niste visinata.
Am jocul si l-am jucat de cateva ori...
Din pacate nu prea am reusit sa urmaresc regulamentul; nu mi se pare ca face jocul deloc mai competitiv - dar poate ar trebui sa-l mai citesc de vreo 3 ori ca sa-l inteleg. Desi m-am uitat si la video-ul postat de tine, si nu pare a fi nimic diferit fata ce ceea ce am inteles eu.
Dar gameplay-ul mi se pare destul de diferit fata de restul jocurilor si e destul de interesant!
Am improvizat noi un regulament propriu si a fost destul de amuzant.