Cutii pentru depozitare componente
-
jakkal
Cutii pentru depozitare componente
Salutare,
Pot aduce 2 tipuri de cutii din plastic pentru depozitarea componentelor unor jocuri.
Sunt de 2 tipuri:
- Cutie "mica" cu 18 spatii - Cutie "mare" cu 24 spatii Pretul lor ar fi de 15 RON si 25 RON.
Intrebarea mea este, ar fi cineva interesat sa cumpere astfel de cutii?
Multumesc,
Alex
Pot aduce 2 tipuri de cutii din plastic pentru depozitarea componentelor unor jocuri.
Sunt de 2 tipuri:
- Cutie "mica" cu 18 spatii - Cutie "mare" cu 24 spatii Pretul lor ar fi de 15 RON si 25 RON.
Intrebarea mea este, ar fi cineva interesat sa cumpere astfel de cutii?
Multumesc,
Alex
-
Daemon
- Chief Meeple

Re: Cutii pentru depozitare componente
Eu cred ca da, poti sa-mi dai dimensiunile?
Dar pana atunci, poti sa-mi zici ce piese sunt alea din cutii?
Dar pana atunci, poti sa-mi zici ce piese sunt alea din cutii?
Starcraft BG, Last Night On Earth, BattleLore, Battlestar Galactica, Puerto Rico, RoboRally, Werewolves
-
jakkal
Din pacate, nu am dimensiunile lor.
Habar n-am ce piese sunt in cutie...
Habar n-am ce piese sunt in cutie...
- VickdaReaper
- Super Moderator

Mi se pare ca sunt piesele de la London. Verificati filmul lui J. Salinas ca sa vedeti daca e asa... 
-
adixor
nu stiu sigur dar parca preturile sunt putin cam mari. Am luat din hornbach daca nu ma insel o cutie f. mare (au incaput toate piesele tide of iron si mai era loc) cu 13RON cred... depinde si de marimea acestor cutii dar poate exista si deal-uri mai bune.
ma refer la cutia asta:

si cutii mai mici erau cu 7-8 ron prin carrefour.
ma refer la cutia asta:
si cutii mai mici erau cu 7-8 ron prin carrefour.
-
Dang
-
criss
La Auchan sunt si mai ieftine, la parca 6 lei.Dang wrote:11 lei (parca) am dat eu pe asta din Cora, acum ceva timp
-
adixor
@jakkal: s-ar putea sa te cam fi demoralizat noi pe aici cu mesajele, dar asta e adevarul. crezi ca exista sansa sa gasesti ceva mai ieftin? s-ar putea sa fie doritori (eu unul mi-am tot luat, cautand prin diverse hiper-uber-extra-marketuri).
-
jakkal
Stai linistit, nu sunt demoralizat. Asta a fost si scopul topicului, sa vad daca sunt doritori pentru astfel de cutii. O sa incerc sa gasesc mai ieftine sau nu mai aduc deloc