Daca proiectul de pe Kickstarter reuseste sa adune fonduri, Glory to Rome va fi republicat drept "Black Box Edition" cu o noua grafica, un nou set de reguli care se va adauga celui original si o cutie mult mai buna decat plasticul editiilor anterioare.
Proiectul mi se pare foarte ambitios din punct de vedere financiar, cei 21.000 USD trebuie stransi in 22 zile.
Kickstarter - Glory to Rome
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
- alexddumitru
- King Meeple

- Custom Rank: Blogger@„Ce Jucăm?”
Re: Jocuri noi 2011
Din păcate, redesignul lor nu mi se pare chiar așa grozav. Din contră, face jocul mai lipsit de personalitate cu cărțile alea albe și goale, cred eu.GLORY TO ROME by Carl Chudyk, presented in a new "Black Box" edition re-imagined by Heiko Gunther with breathtaking graphic design and top quality production to make GTR look as elegant as it plays.
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
Re: Jocuri noi 2011
E o chestiune de gusturi, asa cum a fost si cu designul original. Mie mi-a placut mult si mi s-a parut ca se imbina excelent cu tematica, mecanica si strigatul "Glory to Rome!!" din faza de legionar. 
Ce i-a lipsit jocului insa a fost o cutie potrivita si o calitate mai buna a cartilor. Daca aspectul al doilea se rezolva prin sleeving - desi nu toata lumea practica acest "sport" si odata sleeved cartile nu mai incap in cutie - plasticul ala ordinar ce joaca rol de cutie nu ajuta cu nimic prezentarea jocului, dimpotriva.
Mie imi place si noul design, imi place simplitatea liniilor si a formelor si "curatenia" de pe carti. Daca si cutia o sa arate bine, o sa atraga probabil multi dintre jucatorii care au spus "Nu, multumesc" cand au vazut cartile si ambalajul primelor editii.
Ce i-a lipsit jocului insa a fost o cutie potrivita si o calitate mai buna a cartilor. Daca aspectul al doilea se rezolva prin sleeving - desi nu toata lumea practica acest "sport" si odata sleeved cartile nu mai incap in cutie - plasticul ala ordinar ce joaca rol de cutie nu ajuta cu nimic prezentarea jocului, dimpotriva.
Mie imi place si noul design, imi place simplitatea liniilor si a formelor si "curatenia" de pe carti. Daca si cutia o sa arate bine, o sa atraga probabil multi dintre jucatorii care au spus "Nu, multumesc" cand au vazut cartile si ambalajul primelor editii.