Comparator de preturi si disponibilitate
- VickdaReaper
- Super Moderator

Re: Comparator de preturi si disponibilitate
Din cate cunosc, nu este nici greseala, nici ironie. Motivatia pretului ar fi: "joc (cu renume dat de cel de pe PC, deci multi fani,) OOP in tipla"...
- deeug
- King Meeple

- Custom Rank: Game Explorer
Mi se intampla numai mie? Adica incerc sa accesez lista de jocuri si preturi si-mi da un camp cu parola...
Acum e cu acces limitat?
Daca da, nu-i o problema(fiecare face ce vrea cu munca lui), numai sa se stie, ca sa mai accesam inutil...
Acum e cu acces limitat?
Daca da, nu-i o problema(fiecare face ce vrea cu munca lui), numai sa se stie, ca sa mai accesam inutil...
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
E cu parola de cateva zile.
Probabil traficul pe server a fost prea mare si a deci sa restrictioneze accesul.
Sau vom putea cumpara o parola pe bani.
Probabil traficul pe server a fost prea mare si a deci sa restrictioneze accesul.
Sau vom putea cumpara o parola pe bani.
- deeug
- King Meeple

Eu abia azi am vazut, ca azi am vrut sa intru...
Pai sa ne zica autorul care-i exact treaba, ca sa faca fiecare dintre noi cum crede de cuviinta...
Pai sa ne zica autorul care-i exact treaba, ca sa faca fiecare dintre noi cum crede de cuviinta...
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
si eu am patit-o; la mine era pus chiar in bara browserului, deci e considerat util
ce facem? daca nu-l putem accesa nu-si mai are rostul...
ce facem? daca nu-l putem accesa nu-si mai are rostul...
- Chuckila
- King Meeple

Se va putea accesa in viitor, momentan se lucreaza la el. Daca doreste, il las pe bennu sa dea mai multe detalii de ce a fost scos pentru moment de pe site.
- deeug
- King Meeple

-
bennu
Intr-adevar lucrez la o modalitate imbunatatita de a prezenta si a prelua datele.Chuckila wrote:Se va putea accesa in viitor, momentan se lucreaza la el. Daca doreste, il las pe bennu sa dea mai multe detalii de ce a fost scos pentru moment de pe site.
Am primit si multe emailuri legate de faptul ca nu mai e accesibil comparatorul de aceea azi am facut pagina deja accesibila desi e inca mult de lucru la ea, iar baza de date nu e actualizata.
O puteti accesa de la vechea adresa ... poate veniti cu sugestii si il mai si testati ... orice problema va rog pe privat sau la adresa de email contact@partygames.ro.
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
bennu, ...whauu!! pe mine m-a facut praf, e foarte misto
! multumim mult 
- alexddumitru
- King Meeple

- Custom Rank: Blogger@„Ce Jucăm?”
Arata foarte bine, bennu! Curat si usor de gasit. Nota 10!
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
Dupa cele cateva titluri din header am impresia ca vom avea parte de un nou magazin. Asa e?
Sau "Oferta curenta" si "Oferta speciala" se refera la celelalte magazine si promotiile lor?
Imi place ca te folosesti de ID-ul de pe BGG.
Sau "Oferta curenta" si "Oferta speciala" se refera la celelalte magazine si promotiile lor?
-
bennu
o sa fie doar portal fara continut propriu doar linkuri catre tot ce exista pe siteurile romanesti (oferte / oferte speciale / recenzii / concursuri / evenimente)djdano wrote:Dupa cele cateva titluri din header am impresia ca vom avea parte de un nou magazin. Asa e?
- deeug
- King Meeple

- Chuckila
- King Meeple

Sunt unele neconcordante (nu stiu daca ar trebui sa fie live, sau ca si pana acum, updatat manual).
De exemplu: http://partygames.ro/portal/item.php?id=28682 - la Combat Commander: Paratroopers pretul aratat este 69RON si in stoc, insa pe site la seller jocul apare la 85RON si "La comanda"
De exemplu: http://partygames.ro/portal/item.php?id=28682 - la Combat Commander: Paratroopers pretul aratat este 69RON si in stoc, insa pe site la seller jocul apare la 85RON si "La comanda"
-
bennu
Din cauza asta afisez in dreptul ofertei si data ultimei actualizari. Se va rula in curand si actualizarea preturilor - saptamana viitoare!Chuckila wrote:Sunt unele neconcordante (nu stiu daca ar trebui sa fie live, sau ca si pana acum, updatat manual).
Dupa ... voi lasa asta in grija magazinelor sau a utilizatorilor. Eu aveam un modul care actualiza automat o data pe saptamana - din pacate solutia asta nu functioneaza, e de-ajuns o mica schimbare in designul unui site si trebuie rescris. M-am gandit ca nu se fac schimbari asa des in designul lor, dar se fac si eu nu am facut fata actualizarilor .. asadar fie magazinul si le va intretine facandu-si cont, fie ramane ca referinta un pret si data la care era valid acel pret.