Jocuri pentru copii de 6 ani?
- adrim
- King Meeple

- Custom Rank: euro-epic
Jocuri pentru copii de 6 ani?
Dragilor, puteti sa-mi recomandati va rog cateva jocuri pentru copii de 6 ani? Sau pentru varsta asta inca ne rezumam la jucarii simple si cel mult "Piticot", sau "Nu te supara frate"?
Merci mult!
Merci mult!
- omucu
- King Meeple

- Custom Rank: Meeple-șef la boardgamers.ro
Re: Jocuri pentru copii de 6 ani?
Gainusa buclucasa si in general jocurile de memorie prind bine la copii.
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
Dobble, Geistez Blitz, Rory Story Cubes, Bonbons, Pictureka, poate si Carcassonne (in functie de copil)
- AngelEye
- King Meeple

Sunt jocuri pe care le poti aduce la un nivel mai basic cum ar fi king of tokyo, D&D oricare, pe langa ele ar mai fi Excape
, Hey that's my fish, Tsuro si bineinteles recomandarile de mai sus desi nu le stiu pe toate
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
corect, de Tzuro am vrut sa zic si eu 
era sa uit, trei jocuri splendide:
The aMAZEing Labyrinth, Magic Labyrinth si Chateau Rocquefort
era sa uit, trei jocuri splendide:
The aMAZEing Labyrinth, Magic Labyrinth si Chateau Rocquefort
- fl0po
- King Meeple

- Custom Rank: iOS Netrunner
seria Basme si Jocuri ( Cei 3 Purcelusi, Baba Iaga si Iepurele si Broasca Cestoasa), Regele din Tokyo, Monopoly ( la noi a prins cel mai bine editia cu Adventure Time, suntem toti fani), Bang! the dice game, Dead Man's Draw, Dixit, Eat Me If You Can, Fearsome Floors, Get Bit, Jaipur, Jamaica, Kakerlaken Poker, Pandemic - mai ales The Cure, Nox, Sheriff Of Nottingham, Sushi Go, Walk The Plank, Uno si, bineinteles Sah.
Mai nou pe masa este foarte prezent Machi Koro.
Fetele mele au 6.5 si 9 ani. Cea mica joaca fara probleme orice joc din lista de mai sus. Le intelege, le poate explica altor copii si chiar e competitiva, fara a fi un neaparat un geniu.
Pe langa titlurile pe care le-am mentionat, recomand jocurile cooperative. La noi prind foarte bine. ( Mice and Mystics, Forbidden Island/Desert...si mai dam si cate un Zombicide). Eu dupa un coop cu 3-4 copii tre sa imi iau 2 zile de concediu....
Succes!
Mai nou pe masa este foarte prezent Machi Koro.
Fetele mele au 6.5 si 9 ani. Cea mica joaca fara probleme orice joc din lista de mai sus. Le intelege, le poate explica altor copii si chiar e competitiva, fara a fi un neaparat un geniu.
Pe langa titlurile pe care le-am mentionat, recomand jocurile cooperative. La noi prind foarte bine. ( Mice and Mystics, Forbidden Island/Desert...si mai dam si cate un Zombicide). Eu dupa un coop cu 3-4 copii tre sa imi iau 2 zile de concediu....
Succes!
HACK OR GET WHACKED!
- adrim
- King Meeple

- Custom Rank: euro-epic
Wow! O multime de titluri. Incep sa citesc pe bgg despre ele si apoi sa vad ce gasesc disponibil pe la noi. Daca mai stiti si alte jocuri, lista e deschisa.
Va multumesc tuturor!
Va multumesc tuturor!
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
Spinderella e un joc deosebit.
Tot ca joc nou recomand Bubble Bomb.
Fauna Junior si Activity Junior le-am vazut pe mese des la copii.
Ka-Boom daca vrei un party game.
Tot ca joc nou recomand Bubble Bomb.
Fauna Junior si Activity Junior le-am vazut pe mese des la copii.
Ka-Boom daca vrei un party game.
- omucu
- King Meeple

- Custom Rank: Meeple-șef la boardgamers.ro
Toate-s foarte bune! Intre Regele din Tokyo si Cei 3 Purcelusi recomand purcelusii pentru copii din cauza temei si a faptului ca la purcelusi scopul e sa construiesti, nu sa omori adversarul.fl0po wrote:seria Basme si Jocuri ( Cei 3 Purcelusi, Baba Iaga si Iepurele si Broasca Cestoasa), Regele din Tokyo