DanielIndru wrote:Am vorbit cu Igancy astazi.
Se va publica in 2017.
Om rau, tu, nu el

DanielIndru wrote:Am vorbit cu Igancy astazi.
Se va publica in 2017.

Great newsDanielIndru wrote:Va mai fi o campanie pe Kickstarter pana la finalul anului pentru editia noua.

Si mie imi place, insa am avut oameni care au strambat din nas cand au vazut tabla, personajele si cladirile. Nu ii condamn, nu e in stilul clasicHaddeo wrote:Eu ador grafica (unul din motivele pentru care am cumpărat și Tournay).
Ceva tool free care l-am gasit mentionat pe BGG: http://jona.ca/blog/elo-preference-rankerHaddeo wrote:Ce ELO ranking tool folosești ?

Si la mine e undeva in top 5; intr-adevar, se joaca bine in orice numar de jucatori si dureaza sub o ora. Iar grafica, si pentru mine, e absolut superba. Intotdeauna este o placere sa il jocChuckila wrote:O veste intr-adevar tare buna. De curiozitate, de vreo 2-3 zile am inceput sa lucrez la top 100 folosind un ELO ranking tool: am luat toate jocurile si le-am sortat 1 vs 1 de cateva zeci de ori. Top 25 le-am luat, le-am votat 1 vs 1 pana s-au terminat toate combinatiile posibile si a iesit top 10. Locurile 11 pana la 25, plus cele de la 26 la 35, le-am pus din nou intr-un turneu si au rezultat jocurile de la 11 la 20. Momentan sunt la 21-30. Probabil mai ia o saptamana, am sa pun topul 100 cand termin. De ce zic asta?
Fiindca Troyes este pe locul 4 all time. In fata altor super-jocuri gen Vinhos, Madeira, Brass sau Le Havre.
Un joc extraordinar, care scaleaza bine de la 2 la 4, tine sub o ora (chiar si in 4) si fiecare decizie este importanta pentru rezultatul final. Plus, are o interactiune ridicata; insa nu agresiva deranjanta. Stiinta cumpararii zarurilor de la ceilalti jucatori este probabil diferenta intre un jucator bun si unul foarte bun.
Sper sa il descopere cat mai multi oameni. Si sa nu se lase influentati de grafica pe care unii o gasesc putin mai ciudata - sa guste jocul.