În ultima vreme am jucat așa:
1. Eldritch Horror (cu Strange Remnants și Forsaken Lore) - mult mai distractiv decât îmi aminteam. Sure, este un dice-fest, dar ai numeroase moduri prin care îți poți crește șansele de a avea succes, poveștile sunt foarte interesante, posibilitatea de a-ți construi un caracter cu abilități, artefacte, vrăji și alte accesorii e foarte fun, iar per ansamblu îmi place foarte mult să călătoresc prin lumea imaginată de Lovecraft. Nu e un joc pe care mă văd jucându-l prea des, dar o să rămână clar în colecție.
2. Spirit Island - și am câștigat pentru prima dată eliminând toate Cities!
3. Game of Thrones the Card Game - ultimul joc nu a fost foarte fun, am încercat să mai diversificăm ploturile și să jucăm cu unele random pe care le-am draftuit, dar a fost foarte dezechilibrat. Am câștigat la diferență mare, dar asta doar pentru că mi-au picat cărți mult mai bune, iar plot-urile folosite nu ofereau prea multe resurse sau posibilitatea de a căuta cărți. Pentru oricine e interesat de acest joc, recomand să petreacă MULT timp gândindu-se la ce ploturi să fie folosite, sunt elementul care pot face diferența între un joc excelent și un joc anost, în care de abia aștepți să se termine.
4. Lord of the Rings the Card Game - solo - wow, jocul ăsta e chiar bun. E mult, mult mai tematic decât Marvel Champions, sunt multe mai multe lucruri de făcut, și de abia aștept să îl joc iar în 2 (pentru că și prietenei mele îi place mai mult decât Champions, cu toate că amândoi suntem fani Marvel, iar ea e complet indiferentă față de Lord of the Rings).
5. Terraforming Mars, cu Turmoil și Venus Next. Cred că am ales extensiile care nu trebuie, pentru că nici una din ele nu mi se pare extraordinară