TableTop - Season 4

tipuri de jocuri, recomandari, aranjarea soldateilor in cutii, filme in care apar boardgames sau ORICE altceva va trece prin cap si e legat de boardgaming
DeeDee
King Meeple
King Meeple

Re: TableTop - Season 4

17 Feb 2017, 09:15

In sfarsit un episod reusit!!

la voi e OMG Schafer, la mine e OMG Andy Weir :)

abia astept sa-mi vina de pe KS jocul :)

Haddeo
King Meeple
King Meeple

17 Feb 2017, 11:05

deevinnula wrote:In sfarsit un episod reusit!!

nu stiu cat de reusit a fost :), ma asteptam la mai mult glume bune si atmosfera de la Schafer.
pe partea de glume, entertainment sunt slabi rau... probabil ca un episod care sa-l aibe invitat pe Conan s-ar duce prin acoperis :).
Andey Weir ? ... recunoaste singur ca tot ce a facut notabil e ca a scris The Martian :), n-am citit cartea dar povestea filmului mi s-a parut slaba rau.
But what if they are creating the disaster within themselves?
Things are OK now but I never know when it's going to change.

Corwin
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Terraformer

17 Feb 2017, 11:18

deevinnula wrote:In sfarsit un episod reusit!!

Ce joc?
BGG: Colectie | Jucate | Vreau sa incerc | Wishlist
Joc online pe Yucata și Board Game Arena.

Haddeo
King Meeple
King Meeple

17 Feb 2017, 11:30

Tiny Epic .... Galaxies

DeeDee
King Meeple
King Meeple

17 Feb 2017, 12:16

Corwin wrote: Ce joc?
Tiny Epic Galaxies + extensia ce e acum pe firul de productie.

Eu nu consider mic lucru (notabil) sa scrii o carte, plus sa ai un asemenea succes ca omulet self-published ca sa se faca si un film dupa cartea ta. Mie personal mi-a placut foarte mult cartea, si a fost ok si filmul.
Daca in viata mea reusesc ce a facut omuletul ala, pot sa spun ca am o cariera de succes.

Pana nu a zis Schafer ca el e in spatele jocului Day Of The Tentacle, n-as fi avut habar ca cine e si ce vrea. Nu am chef sa-l googlez acum, insa DOTT a fost acu zeci de ani - adevarat, un joc minunat, insa de atunci incolo? Mai caut si acum - fara succes - joculete tip quest cum au fost Loom, DOTT, etc.

Overall as zice ca Tabletop nu e o emisiune de comedie/amuzament de aceea nu am asteptari la glume amuzante. Ma astept la o atmosfera prieteneasca in care sa-mi dau seama ca e fain sa joci jocul X prezentat acolo. Da, uneori atmosfera a iesit foarte faina, si au fost episoade la care am ras cu voce tare, insa le vad asa, ca pe niste exceptii.
Care imi aminteste - ati vazut ultimul episod (85) de Critical Role? Sam Riegel asta ... uneori nu stii daca sa-l aplauzi pentru genialitate, sau sa-i dai doua palme :)

Haddeo
King Meeple
King Meeple

17 Feb 2017, 12:35

+ Full Throttle (wink wink my avatar) , Grim Fandango , Psychonauts
a batut toate recordurile si a strans pe kickstarter peste 3 mil $ pt un joc ... pe vremea cand kickstarterul nu era ce e acum.
Broken Age m-a dezamagit ca a fost prea usor.

Corwin
King Meeple
King Meeple

17 Feb 2017, 12:58

deevinnula wrote:
Corwin wrote: Ce joc?
Tiny Epic Galaxies + extensia ce e acum pe firul de productie.
Got it. Credeam ca apare vreun joc la care colaboreaza Weir. :D Ca nu-s destule cu Marte acum.

Shaikan
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Dark Lord @ Natiunea Jucatoare

17 Feb 2017, 13:08

Haddeo wrote:+ Full Throttle (wink wink my avatar) , Grim Fandango , Psychonauts
a batut toate recordurile si a strans pe kickstarter peste 3 mil $ pt un joc ... pe vremea cand kickstarterul nu era ce e acum.
Daca tot mergi pe classics, how about Secret of Monkey Island(aproape toate sunt funny rau - Guybrush Tripwood for the win). Broken Sword e bun also, desi nu neaparat funny.

Am fost backer pentru si am si jucat Demetrios - The BIG cynical adventure, e chiar funny si foarte ironic. Mi-a placut si m-am bucurat ca am facut pledge. Astept sa vad ce fac romanasii nostrii cu Gibbous - A Cthulhu Adventure, sper sa fie bun :D

Haddeo
King Meeple
King Meeple

17 Feb 2017, 14:03

Shaikan wrote:
Haddeo wrote:+ Full Throttle (wink wink my avatar) , Grim Fandango , Psychonauts
Daca tot mergi pe classics, how about Secret of Monkey Island(aproape toate sunt funny rau - Guybrush Tripwood for the win). Broken Sword e bun also, desi nu neaparat funny.

Am fost backer pentru si am si jucat Demetrios - The BIG cynical adventure, e chiar funny si foarte ironic. Mi-a placut si m-am bucurat ca am facut pledge. Astept sa vad ce fac romanasii nostrii cu Gibbous - A Cthulhu Adventure, sper sa fie bun :D
Eu spuneam doar ce a facut Tim Schafer :)

DeeDee
King Meeple
King Meeple

17 Feb 2017, 14:38

da, am jucat Grim Fandango si Monkey Island, dar repet, astea is din epoca de Mega (cand harddiskurile se numarau in Megabiti). Dupa Grim Fandango, nu am mai prins nici un Quest fain, au intrat RPG-urile si jocurile alea cu comunitati imense pe net, tot stil RPG, si shootere, si bleah, am abandonat jocurile pe calculator.

In era noastra, Giga,nu prea mai stau pe calculator in afara serviciului si ca atare nu-s la curent cu jocurile, dar ca babele in poarta, comentez: "nu se mai fac, maica, asa ca pe vremuri..." :) Ca mie nu mi-a intrat sub nas nici unul. O sa caut Full Throttle si Broken Age si Broken Sword, intr-un weekend mai liber, de curiozitate.

Era cat p-aci sa back-ez si eu Gibbous, insa n-am avut incredere, ca-s romani :D

Haddeo
King Meeple
King Meeple

17 Feb 2017, 14:54

Telltale Games au inceput sa scoata din 2009 - Tales of Monkey Island . Nu se compara cu originalul ... dar e bun.
Monkey Island 1 si 2 au fost si ele remasterizate, cu o noua grafica si o noua interfata, chiar merita sa le joci. Monkey Island 3 e genial asa cum e.
Day of the tentacle a fost si el remasterizat dar n-am apucat sa-l joc in noua versiune.
Broken Sword original este genial, sa nu joci Director's Cut , varianta originala e mult mai buna. Dupa multe cereri au bagat optiunea sa poti sa joci ambele variante... Paris in the fall....
Full Throttle o sa aiba si el parte de remaster anul acesta, asteapta varianta asta :)

Shaikan
King Meeple
King Meeple

17 Feb 2017, 15:12

deevinnula wrote:da, am jucat Grim Fandango si Monkey Island, dar repet, astea is din epoca de Mega (cand harddiskurile se numarau in Megabiti). Dupa Grim Fandango, nu am mai prins nici un Quest fain, au intrat RPG-urile si jocurile alea cu comunitati imense pe net, tot stil RPG, si shootere, si bleah, am abandonat jocurile pe calculator.

In era noastra, Giga,nu prea mai stau pe calculator in afara serviciului si ca atare nu-s la curent cu jocurile, dar ca babele in poarta, comentez: "nu se mai fac, maica, asa ca pe vremuri..." :) Ca mie nu mi-a intrat sub nas nici unul. O sa caut Full Throttle si Broken Age si Broken Sword, intr-un weekend mai liber, de curiozitate.

Era cat p-aci sa back-ez si eu Gibbous, insa n-am avut incredere, ca-s romani :D
Eu am incredere. Am vazut asta vara 4 companii romanesti, de jocuri video, la Gamescom cu niste jocuri foarte faine si oameni pe cinste. Unul din ei, a castigat Best Indie Game Award(la o conventie cu peste 350000 de participanti) si ii au pe Square Enix ca publisher acum. Talent exista :).

Recomand sa incercati I shall remain. E un RPG facut de unii din cei 4 mentionati mai sus si e fain. S-a vorbit despre el si in nivelul 2.

Blackbane

17 Feb 2017, 18:50

Haddeo wrote:+ Full Throttle (wink wink my avatar)
Chiar ma intrebam de unde imi e cunoscuta figura

ProfessorChaos
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Miniature Painter

04 Mar 2017, 21:36

Și mă uitam eu la cel mai recent episod cu Fury of Dracula si-mi placea. Asa ca m-am uitat la un playthrough si de la Dice Tower si ma gandeam. Hm, dragut, pe asta chiar mi l-as lua.... Si apoi mi-am adus aminte - a, nu se mai publica pentru ca era licenta GamesWorkshop publicat de FFG => depresie. Stiu ca filmarile s-au facut inainte sa se anunte despartirea, dar acum cele 2 episoade cu Fury of Dracula sunt ceva de genul "uite aici cum ne jucam ceva ce tu nu poți avea!" (la un pret rezonabil).
Nothing to prove. I play to have fun.

Colecția mea
Wishlist
De încercat/luat prin trade

DeeDee
King Meeple
King Meeple

17 Mar 2017, 17:04

Cum v-a placut Fury of Dracula?
Eu am asteptat sa iasa amandoua episoadele inainte sa ma uit la ele, si ca si show, mi-au placut. Ca si joc - nu, mersi, nu e genul meu.

Shaikan
King Meeple
King Meeple

17 Mar 2017, 17:14

deevinnula wrote:Cum v-a placut Fury of Dracula?
Eu am asteptat sa iasa amandoua episoadele inainte sa ma uit la ele, si ca si show, mi-au placut. Ca si joc - nu, mersi, nu e genul meu.
^^Ditto. Am si dat comment pe clip. Faina lumea, misto interactiune and all, dar jocul mi se pare boring. Plimbat pe o harta si umplut mana de carti pt ocazionala lupta de 20 de secunde cu Dracula....macar de erau cartile alea de eveniment ale lui Dracula mai interesante. Chiar eram interesat de joc la un moment dat, ma bucur ca nu l-am achizitionat :))

Chuckila
King Meeple
King Meeple

17 Mar 2017, 17:16

deevinnula wrote:Cum v-a placut Fury of Dracula?
A fost multa vreme Ameritrashul meu favorit (2nd Edition); imi plac hidden-movement games. Nu l-am mai jucat de cativa ani, dar daca am ocazia sa il re-joc, as face-o cu placere.

Corwin
King Meeple
King Meeple

17 Mar 2017, 17:17

Nu stiu ce sa zic de joc, nu mi s-a parut extraordinar. Insa si eu sunt de acord ca dpdv al showului episoadele au fost mai bune decat ce a aparut in restul sezonului 4. Pana la urma conteaza si personalitatea celor care joaca; cei de acum au intrat foarte bine in pielea personajelor si in tema jocului.

Corwin
King Meeple
King Meeple

20 Apr 2017, 20:33

Ultimul joc a fost un epic fail... As zice tiny epic fail, dar a si durat prea mult.

Shaikan
King Meeple
King Meeple

20 Apr 2017, 21:05

Ala cu dragonul? Dragon Farkle? Cam da.....foarte plictisitor jocul

Post Reply

Return to “Discutii generale”