buna ziua tuturor,
va rog sa ma ajutati cu o recomandare pentru un joc de carti.
As dori sa fie fara tabla de joc si fara zaruri. Sa fie pentru doua persoane dar se mearga si in 3-4 jucatori.
multumesc,
catalin
recomandare joc 2 jucatori
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
Re: recomandare joc 2 jucatori
Primele care imi vine in minte sunt Race for the Galaxy, Thunderstone, Dominion.
Toate merg excelent in 2, si se pot extinde la 3-4, chiar 5.
Daca ai si un buget maxim ar trebui sa-l specifici, ca atunci se schimba mult lucrurile.
Jocurile astea costa 120, 140 si respectiv 140.
Toate merg excelent in 2, si se pot extinde la 3-4, chiar 5.
Daca ai si un buget maxim ar trebui sa-l specifici, ca atunci se schimba mult lucrurile.
Jocurile astea costa 120, 140 si respectiv 140.
- VickdaReaper
- Super Moderator

As mai adauga urmatoarele:
Battle Line (joc de carti, dar doar pentru 2 persoane)
Citadels (joc de carti ce se joaca in 2 pana la 7 jucatori, desi ocupa ceva spatiu)
7 Wonders [idem Citadels, doar ca ocupa si mai mult spatiu; jocul in 2 este joc in 3 cu o "mana moarta" (un al 3-lea oras este controlat cand de un jucator, cand de celalalt)]
Gosu (2-4 jucatori, joc de carti, cam ocupa spatiu)
Lost Cities (joc pentru 2 jucatori)
Hellas (harta care creste in functie de deciziile jucatorilor, dar nu prea ocupa spatiu; joc de razboi in 2)
Battle Line (joc de carti, dar doar pentru 2 persoane)
Citadels (joc de carti ce se joaca in 2 pana la 7 jucatori, desi ocupa ceva spatiu)
7 Wonders [idem Citadels, doar ca ocupa si mai mult spatiu; jocul in 2 este joc in 3 cu o "mana moarta" (un al 3-lea oras este controlat cand de un jucator, cand de celalalt)]
Gosu (2-4 jucatori, joc de carti, cam ocupa spatiu)
Lost Cities (joc pentru 2 jucatori)
Hellas (harta care creste in functie de deciziile jucatorilor, dar nu prea ocupa spatiu; joc de razboi in 2)
- Chuckila
- King Meeple

Acum ceva vreme, Chrislove a postat un thread asemanator. Cred ca vei gasi cateva recomandari bune. Jocuri recomandate pentru 2 jucatori
-
muhlerot
multumesc frumos pentru recomandari si pentru promptitudine.
sper sa gasesc ceva care sa-i placa si sotiei, este mai pretentioasa in ceea ce priveste boardgame-urile.
din start trebuie sa tai tot ce inseamna razboi. Bugetul nu este o problema, daca ii place nu ma intreaba cat am dat pe joc.
multumesc si Sarbatori Fericite tuturor,
catalin
sper sa gasesc ceva care sa-i placa si sotiei, este mai pretentioasa in ceea ce priveste boardgame-urile.
din start trebuie sa tai tot ce inseamna razboi. Bugetul nu este o problema, daca ii place nu ma intreaba cat am dat pe joc.
multumesc si Sarbatori Fericite tuturor,
catalin
- Chuckila
- King Meeple

Bine ai venit in clubmuhlerot wrote:sper sa gasesc ceva care sa-i placa si sotiei, este mai pretentioasa in ceea ce priveste boardgame-urile.![]()
- Mr. Jack
- Travel Blokus
- Dynasties
Adevarul este ca am si jucat putine jocuri in 2, insa de exemplu Lost Cities si Thunderstone nu i-au placut. Asta din ce imi aduc aminte la prima strigare.
Sarbatori fericite si tiemuhlerot wrote:multumesc si Sarbatori Fericite tuturor
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
Fiecare ea e unica si speciala.Chuckila wrote:
Adevarul este ca am si jucat putine jocuri in 2, insa de exemplu Lost Cities si Thunderstone nu i-au placut. Asta din ce imi aduc aminte la prima strigare.
A mea adora Lost Cities si Thunderstone, in schimb am mari emotii cand vine vorba de introducerea Race for the Galaxy... vedem atunci cum o sa-i placa simbolistica si mecanica.