Asa ca am gasit un loc frumos pe un deal ... pe care am ridicat o casuta. Cand a fost gata.... am ales o camera sa facem gameroom si am mutat majoritatea jocurilor din colectie apoi am comandat niste rafturi, pe care am reusit saptamana aceasta sa le montez Sper, cat de curand, sa termin de aranjat si va astept pe la Iasi sa jucam cate ceva...
Unboxing la Iasi cu poze...
- homey
- Wizard Meeple

Unboxing la Iasi cu poze...
Anul trecut am simtit nevoia de a mai face un raft, dar nu am mai gasit loc acasa.
Asa ca am gasit un loc frumos pe un deal ... pe care am ridicat o casuta. Cand a fost gata.... am ales o camera sa facem gameroom si am mutat majoritatea jocurilor din colectie apoi am comandat niste rafturi, pe care am reusit saptamana aceasta sa le montez Sper, cat de curand, sa termin de aranjat si va astept pe la Iasi sa jucam cate ceva...
- Chuckila
- King Meeple

Re: Unboxing la Iasi cu poze...
Felicitari. Atat pentru jocuri, cat si pentru chestia cea noua care a crescut in jurul lor si le protejeaza de ploaie 
-
Rautz
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
-
nqq
- King Meeple

- cristianf
- King Meeple

- Miţã
- King Meeple

- Custom Rank: Zombie Killer
Ai terminat casa !!! Uraaaaaa
Ai scapat de o grija acum sa te ti din 500 de jocuri o sa faci 1000 ca se vede clar spatiu ai
Ai scapat de o grija acum sa te ti din 500 de jocuri o sa faci 1000 ca se vede clar spatiu ai
- AngelEye
- King Meeple

- homey
- Wizard Meeple

Multumesc foarte mult pentru aprecieri si urari. Pe masura ce lucrarile avanseaza mai pun poze...
Are cineva o idee care ar fi iluminatul optim pentru camera asta? Are 5.2m x 3m. Deocamdata am pus o masa asa
Are cineva o idee care ar fi iluminatul optim pentru camera asta? Are 5.2m x 3m. Deocamdata am pus o masa asa
- AngelEye
- King Meeple

Cea mai buna lumina o dau neoanele sau daca vrei iti poti pune niste spoturi pe leduri dar dupa cum vad ar cam trebui refacut un pic cablajul pentru spoturi
asa ca mai bine ramai la neoane sau o aplica cu mai multe spoturi cu led.
- cristianf
- King Meeple

Ai putea sa incerci sa pui o suspensie cu 2-3 fire fix deasupra mesei pentru iluminat in timpul partidelor de joaca si niste aplici pentru ambient.
- danielM
- King Meeple

- Custom Rank: general de sufragerie
Felicitari! Cred ca e visul oricarui pasionat de bgames sa aloce o camera numai jocurilor 
- suf
- King Meeple

Eu am o mie de becuri in mijlocul tavanului in camera de 4x4, dar lumina, desi puternica, nu e placuta pentru ca vine dintr-un singur loc, asa ca sugerez un lampadar pe langa lustra ce o vei pune pe tavan deasupra mesei. Acesta iti va creste mult calitatea luminii ambientale. Merg si aplice cum zice cristianf sau spoturi, dar iti mai trebuie niste fire prin pereti. Daca alegi lumina de neon (sau bec economic, care e acelasi lucru), iti sugerez sa nu folosesti doar lumina rece, ci fie sa le combini, fie sa gasesti unele care dau o lumina usor calda.
- cristianf
- King Meeple

Adevarul e ca si noi tot pe lampadar ne bazam pentru lumina de ambient desi avem si o aplica de tavan (pe care o aprindem de 3-4 ori pe an). Oricum, nu poti da gres cu lumina fix deasupra mesei in timpul jocurilor.
PS. Incearca sa gasesti ceva care intre bec si voi sa aiba interpus o suprafata mata, sa nu existe reflexii puternice daca aveti vreun joc mai glossy. E adevarat ca in felul asta trebuie niste becuri mai puternice, dar asta e.
PS. Incearca sa gasesti ceva care intre bec si voi sa aiba interpus o suprafata mata, sa nu existe reflexii puternice daca aveti vreun joc mai glossy. E adevarat ca in felul asta trebuie niste becuri mai puternice, dar asta e.
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
- homey
- Wizard Meeple

Am pus niste lumini si inca un raft prin septembrie anul trecut..
Revin cu o poza mai recenta zilele astea. Ne apropiem de final...
Revin cu o poza mai recenta zilele astea. Ne apropiem de final...
-
Imago
- Administrator

Masa, masa ar fi bine sa fie mai mare. Si mai multe scaune in jurul ei:)
- vall
- King Meeple

... cu camera asta. Trecem la urmatoarea.homey wrote:Ne apropiem de final...
Foarte tare!
-
Imago
- Administrator

Daca cineva pasionat de boardgame-uri s-a gandit sa-si deschida un business in acest domeniu (eu m-am gandit deja, insa se pare ca sunt suficiente magazine online:), homey ar fi un client excelent