Nervi......intinsi la maximum si reveniti la -1

tipuri de jocuri, recomandari, aranjarea soldateilor in cutii, filme in care apar boardgames sau ORICE altceva va trece prin cap si e legat de boardgaming
Post Reply
bogdanpocol

Nervi......intinsi la maximum si reveniti la -1

16 Aug 2010, 17:05

Vi sa intamplat vreodata sa va dati jocurile la prieteni/cunostinte in stare impecabila si sa va fie returnate o jumatate sau un sfert de cutie , piesele indoite, murdare si in ultimul hal????

dai un board game si primest inapoi nush.... niste carton indoit si rupt.... pffff si colac peste pupaza dupa ce isi cer scuze ca l-au "avariat" mai baga o replica deaia... "doar nu vrei sa il tii in rama , sau de ce la-i cumparat nu ca sa te joci???sau ... doar nu vrei sa ne spalam pe maini de fiecare data cand ne jucam ... sau de asta sunt facute ca sa se strice (ba da l-am cumpat ca sa ma joc...si vreau sa va spalati pe mana de fiecare data..... si sunt convins ca se mai indoaie piesele si se murdaresc dar vreau sa le indoi eu sau macar sa fiu de fata cand se intampla asta )" pffffffffff sunt plin de nervi

Singura multumire este ca in baia mare nu mai sunt singurul care stie de boardgames... distrugerea catanului meu a mai convins 2 cupluri sa isi cumpere catan iar eu m-am ales cel putin cu o promisiune ca cel la care a fost lasat in custodie imi va cumpara alt board game (care vreau eu :D hahahahahaha)

adixor

Re: Nervi......intinsi la maximum si reveniti la -1

16 Aug 2010, 19:34

mda, intr-un cerc normal de oameni (p.s. non-boardgameri :) ) cred ca jocurile sunt privite ca orice alte obiecte, in timp ce pentru noi sunt obiecte ... de cult :P) le mangaiem, le spunem poezii, le cantam noaptea sa adoarma, etc :)) lasand gluma la o parte, a da inapoi ceva exact cum l-ai primit este o chestie de bun simt care se aplica la orice obiect (neperisabil) fie el carte, cd sau joc. Astfel, am numai cuvinte de ne-lauda pentru prietenii tai si nici nu-mi dau seama daca e ok ca in comunitate au intrat oameni noi, daca ei nu dau 2 bani pe protejarea unui joc care poate tine ani buni. Sper sa nu mi se intample niciodata.

p.s. pe de alta parte, sunt jocuri cum e catan sau dixit, care e posibil sa ajunga intr-o stare mai amarata doar dupa un weekend pentru ca sunt jucate non-stop; aici, in afara de sleevuri si multa grija nu prea e nimic de facut.

bogdanpocol

16 Aug 2010, 20:00

bine catanul a ajuns in starea in care e din cauza jocurilor 3-5 pe zi timp de 3 saptamani (asa au zis ei cel putin) cutia nush cum au reusit sa o rupa pt ca sunt constient ca , cartiile alea se mai indoaie(mai ales cand il joaca gagicutze cu unghii dealea de 10 cm false PS nu vreau sa jignesc pe nimeni dar nu mi se pare ca unghiile alea shi boardgamingul se potrivesc)

VickdaReaper
Super Moderator
Super Moderator

16 Aug 2010, 22:39

adixor wrote:mda, intr-un cerc normal de oameni (p.s. non-boardgameri :) ) cred ca jocurile sunt privite ca orice alte obiecte, in timp ce pentru noi sunt obiecte ... de cult :P) le mangaiem, le spunem poezii, le cantam noaptea sa adoarma, etc :))
Desi ma doresc a fi board gamer, trebuie totusi sa cer a nu fi inclus in grupul propus de adixor, al celor care mangaie si leagana jocurile... :twisted:
Pentru board games sunt fidel cum era Castro pentru Cuba...

Colectie

Post Reply

Return to “Discutii generale”