Nu a vorbit nimeni de aici inca de Tabletop Simulator? (sau nu am gasit eu?) http://store.steampowered.com/app/286160
Are aproape in totalitate reviewuri pozitive.
E un modul (sa zicem gen Vassal) unde poti juca o gramada de boardgames online impreuna cu prietenii, dar iti misti singur componentele(ca la Vassal)
Arata excelent, sunt deja o gramada de jocuri implementate ( http://steamcommunity.com/workshop/browse/?appid=286160 ), de exemplu Dominant Species, Battlestar Galactica, Betrayal at the House on the Hill, Pandemic, Star Wars etc.
Apar continuu, estimez ca in scurt timp o sa apara cam toate jocurile.
(Nu ma pricep cat de legal e, au si destule titluri FFG si vad ca nu au probleme)
E bun si pentru RPG-uri, au o gramada de miniaturi, si se pot salva jocurile.
Nu l-am luat inca, dar daca sunt doritori de jocuri gen Dominant Species sau Battlestar Galactica, parca l-as incerca, e destul de interesant mai ales ca poti juca gen o ora pe seara, fara sa fie nevoie sa dedici o seara intreaga unui joc mai complex.
Exemplu de Battlestar Galactica:
Tabletop Simulator
- CristiQ
- Wizard Meeple

- Custom Rank: The Big Kahuna
Re: Tabletop Simulator
Am zis sa nu incep un post nou, si sa-l continui pe acesta, asa ca..
daca este cineva interesat de un Battlestar Galactica via Tabletop simulator, lasati-mi un pm si stabilim ceva.
.."So say we all!"
De asemenea, multumesc Rautz pentru ca m-ai ajutat sa gasesc acest tool minunat; trecuse ceva vreme de cand nu m-am mai uitat la un video de al lui TB., si probabil mai trecea ceva vreme pana aflam de TT simulator.
daca este cineva interesat de un Battlestar Galactica via Tabletop simulator, lasati-mi un pm si stabilim ceva.
.."So say we all!"
De asemenea, multumesc Rautz pentru ca m-ai ajutat sa gasesc acest tool minunat; trecuse ceva vreme de cand nu m-am mai uitat la un video de al lui TB., si probabil mai trecea ceva vreme pana aflam de TT simulator.
My Board Games collection
My RPGs collection
“That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die.”
My RPGs collection
“That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die.”