Joaca cineva Doomtown: Reloaded sau niste wargames?

tipuri de jocuri, recomandari, aranjarea soldateilor in cutii, filme in care apar boardgames sau ORICE altceva va trece prin cap si e legat de boardgaming
Post Reply
Deschapelles

Joaca cineva Doomtown: Reloaded sau niste wargames?

20 May 2015, 14:41

Salut,

Daca aveti Doomtown: Reloaded si sunteti prin Bucuresti, poate ne intalnim cumva, undeva, sa jucam.

As vrea sa incerc sa joc si niste wargames non-solitaire, nu neaparat hex and counter, dar ceva sa placa la toata lumea (1775, Twilight Struggle, Axis and Allies, Memoir, Conflict of Heroes, etc etc). Eu am cateva, dar ma astept sa fie si alti "fanatici" care au propriile jocuri de razboi si pe care ar vrea sa le joace mai des.

Probabil ca o sa posteze si flopo pe threadul asta, ca de ce nu, e gratis sa faci caterina :)

Thx,
D.

Dang

Re: Joaca cineva Doomtown: Reloaded sau niste wargames?

21 May 2015, 10:13

Labyrinth te intereseaza?
Il am eu dar nu prea am cu cin' sa-l joc.
Ce-i drept, nici cu timpul nu stau grozav.

BloodSerj
Chief Meeple
Chief Meeple

21 May 2015, 10:16

Salut,

Eu am 1989(fratele mai mic a lui Twilight Struggle) si Memoir44 :). In principiu joc mai tot ce mi se pune in fata asaca daca i chef de unul dintre astea sau altele saptmana viitoare da-mi un mesaj si aranjam ceva :)

Deschapelles

21 May 2015, 23:57

Salut! :D
(pierdusem un pic speranta pentru ca nu raspundea nimeni ;) )

@Dang: Da, da, Labyrinth, tre' sa apara un expansion pentru el de la GMT, dar am zis intai sa incerc sa il joc inainte sa il cumpar.
Vreau neaparat sa il joc - incepand cu saptamana viitoare, seara sau in weekend, poate stabilim o intalnire ;)

@BloodSerj: Memoir am mai jucat, dar tot l-as mai juca (sa vad si alte scenarii nu doar primele 3). Suna foarte bine si 1989 - acum depinde ce vrei sa joci mai mult dintre ele :)
La fel, incepand cu saptamana viitoare, daca ai timp, jucam pe oricare dintre ele.

Eu am un Washington's War pe care d-abea astept sa-l joc, dar pare destul de complicat (inca). Mai am cateva wargames hex&counter de la revista C3i... ehehehe, timp sa ai!

fl0po
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: iOS Netrunner

22 May 2015, 10:45

Deschapelles wrote:Probabil ca o sa posteze si flopo pe threadul asta, ca de ce nu, e gratis sa faci caterina :)
te rog sa ma scuzi, dar acum am vazut postul asta. "CATERINA"....asta e o boala?
HACK OR GET WHACKED!

Dang

22 May 2015, 14:38

Deschapelles wrote: @Dang: Da, da, Labyrinth, tre' sa apara un expansion pentru el de la GMT, dar am zis intai sa incerc sa il joc inainte sa il cumpar.
Vreau neaparat sa il joc - incepand cu saptamana viitoare, seara sau in weekend, poate stabilim o intalnire ;)
Din pacate, cum ziceam mai sus, cu timpul stau cam prost. Saptamana viitoare n-as putea decat luni, 25.05, seara de la ora 20.00 (sau 20.30) pana cand ne da Mihai afara.
Daca esti interesat, continuam pe PM.

Deschapelles

26 May 2015, 00:45

Am vazut tarziu mesajul, Dang, ti-am trimis PM.

@ flopo : CATERINA... e un typo. Caterinca e ce incerci tu sa faci si nu prea iti iese :D

andreiiar

03 Jul 2015, 02:03

Salut,

Eu am Conflict of Heroes ( Kursk si Polonia ) si Panzer Grenadier Eastern Front pe care nu am avut pana acum cu cine sa le joc.

Post Reply

Return to “Discutii generale”