Buna ziua,
As avea o intrebare referitoare la expansiunile pentru jocul Mansions of Madness mai exact Season of the Witch, The Silver Tablet, Til Death Do Us Part, House of Fears, The Yellow Sign si The Laboratory.
Print on demand se refera ca fanii sunt cei care realizeaza povestile/logica etc pentru expansiuni si cei de la Fantasy Flight Games le produc?
Nu prea ma prind din pacate.
Multumesc frumos!
In-house Manufacturing Expansions FFG
- freakconsole
- Chief Meeple

In-house Manufacturing Expansions FFG
"We shall dive down through black abysses...and in that lair of the Deep Ones we shall dwell amidst wonder and glory forever." ~ H.P. Lovecraft
For sale
For sale
-
jakkal
Re: In-house Manufacturing Expansions FFG
Salut,
Din ce stiu eu, toate expansiunile Print On Demand (POD), indiferent de joc, sunt create tot de catre designerii FFG. Singura expansiune conceputa/creata cu ajutorul fanilor este ultima expansiune la Cosmic Encounter, Cosmic Dominion.
Iata ce spune FFG despre POD:
Legat de cantitatile "Demand-ului", nu stiu cum le stabilesc. Posibil sa ceara estimari/comenzi ferme de la distribuitori. Desi am adus genul acesta de expansiuni, nu mi-a solicitat nimeni o comanda ferma pe ele.
Sper ca te-am lamurit cat de cat.
Din ce stiu eu, toate expansiunile Print On Demand (POD), indiferent de joc, sunt create tot de catre designerii FFG. Singura expansiune conceputa/creata cu ajutorul fanilor este ultima expansiune la Cosmic Encounter, Cosmic Dominion.
Iata ce spune FFG despre POD:
Adica, in loc sa publice o cantitate "normala" dintr-o expansiune despre care nu stiu daca va avea succes, ei prefera sa faca un print-run mai mic, la o calitate mai slaba, dar despre care sunt siguri ca se va vinde.Print on Demand enables us not only to produce very small quantities of products at low cost, but also to publish these materials at a faster pace. This means that you, the consumer, will have access to new products sooner.
Legat de cantitatile "Demand-ului", nu stiu cum le stabilesc. Posibil sa ceara estimari/comenzi ferme de la distribuitori. Desi am adus genul acesta de expansiuni, nu mi-a solicitat nimeni o comanda ferma pe ele.
Sper ca te-am lamurit cat de cat.
- freakconsole
- Chief Meeple

Da.
Problema era ca citisem cateva discutii pe cateva forum-uri din afara si membrii respectivi considerau ca aceste expanisiuni nu sunt oficiale.
De aici si nedumerirea mea.
Problema era ca citisem cateva discutii pe cateva forum-uri din afara si membrii respectivi considerau ca aceste expanisiuni nu sunt oficiale.
De aici si nedumerirea mea.
"We shall dive down through black abysses...and in that lair of the Deep Ones we shall dwell amidst wonder and glory forever." ~ H.P. Lovecraft
For sale
For sale
- fl0po
- King Meeple

- Custom Rank: iOS Netrunner
-
jakkal
Ele sunt oficiale, doar ca nu se printeaza in numar mare. Am auzit ca cele de la Mansions Of Madness au scenarii slabe (comparativ cu baza / celelalte expansiuni).
- freakconsole
- Chief Meeple

Am inteles 
For sale
For sale
-
tocumarian
- Chief Meeple

Expansiunile sunt oficiale... De altfel aceste extensii print on demand cred ca sunt printate fizic la ei, intr-un numar mai mic... probabil nefiind produse prin acelasi procedeu ca si celelalte (printate probabil prin china
).
Asta inseamna ca au ei niste "imprimante" prin america si printeaza ei acolo.... O sa vezi mici diferente de hartie si culoare intre cele 2 tipuri de extensii.
Asta inseamna ca au ei niste "imprimante" prin america si printeaza ei acolo.... O sa vezi mici diferente de hartie si culoare intre cele 2 tipuri de extensii.