Downtime Town Video Reviews by Robert Florence

tipuri de jocuri, recomandari, aranjarea soldateilor in cutii, filme in care apar boardgames sau ORICE altceva va trece prin cap si e legat de boardgaming
Post Reply
tasurinchi
King Meeple
King Meeple

Downtime Town Video Reviews by Robert Florence

15 Sep 2010, 21:59

Daca Scott Nicholson si Tom Vasel sunt, probabil, cei mai prolifici realizatori de review-uri video si de cele mai multe ori clipurile lor sunt atat utile, cat si amuzante, totusi cel mai original mi se pare Robert Florence. Fiind actor si scriitor (scenarist) de comedie in Scotia, Robert Florence are un stil aparte: el nu pune accentul foarte mult pe mecanici si pe alte detalii tehnice (desi le pomeneste si pe acestea pe scurt), ci mai degraba pe atmosfera creata, pe senzatiile pe care le poate avea un jucator in timpul jocului. Nu ar fi primul care face acest lucru (vezi spre exemplu review-ul lui Scott Nicholson la Battlestar Galactica), insa Robert o face intr-un mod absolut original. Daca la alte review-uri video te uiti o data sa te informezi si gata, ei bine la review-rile lui Robert te poti uita de zeci de ori fara sa te saturi. Fiecare filmulet e o mica bijuterie originala si extrem de amuzanta.

Cateva exemple:

Mai multe episoade video, cat si review-uri scrise puteti gasi pe site-ul sau dedicat jocuriurilor: http://www.downtimetown.com/

Atentie, tipul vorbeste cu accent scotian, asa ca s-ar putea sa fie ceva mai greu sa descifrati ce spune, cel putin la inceput. Eu va recomand sa va chinuiti un pic sa intelegeti, pentru ca merita!
Last edited by tasurinchi on 16 Sep 2010, 02:50, edited 1 time in total.

haretel

Re: Robert Florence's Video Reviews

15 Sep 2010, 22:25

hahhahaha
super amuzant intr-adevar

adixor

Re: Downtime Town Video Reviews by Robert Florence

20 Sep 2010, 21:59

ce tzacaneli! super tari! (acum am apucat sa le vad :D ) Hai sa mai adaugam cateva ca e posibil oamenii sa nu le caute pe net. Cum astea sunt ep. 3 si 7, adaug 1 si 2, 4, 5 (6 nu-l gasesc):

1. Fury of Dracula

2. Careers

4. Memoir' 44

5. Hour of Glory

tasurinchi
King Meeple
King Meeple

20 Sep 2010, 23:07

Exista si 6, 8, 9, 10, 11 dar nu pe youtube ci pe vimeo ->> http://vimeo.com/user1571465/videos

@adixor: nu stiu daca este posibil, dar n-ar fi rau sa se poata posta clipuri de vimeo in acelasi mod ca si cele de youtube :)

Chuckila
King Meeple
King Meeple

20 Sep 2010, 23:55

Recunoasteti personajul:

"Are you from the same part of England as Dick van Dyke?" :lol: :lol: :lol:

adixor

21 Sep 2010, 10:22

@tasurinchi: am tot evitat dar vad ca nu mai am ce face :) o sa ma gandesc cum putem adauga si video-uri VIMEO.

adixor

21 Sep 2010, 22:36

@tasurinchi: acum se pot adauga si video-urile vimeo, in stilul celor youtube (tagul este "vimeo" si are nevoie de id-ul filmului din URL). Adauga-le tu te rog pe cele ramase.

tasurinchi
King Meeple
King Meeple

21 Sep 2010, 23:48

6. Chaos In The Old World

8. Magic: the Gathering - Planechase

9. Horus Heresy

10. Summoner Wars

11. Dixit

Post Reply

Return to “Discutii generale”