Tiny epic galaxies

tipuri de jocuri, recomandari, aranjarea soldateilor in cutii, filme in care apar boardgames sau ORICE altceva va trece prin cap si e legat de boardgaming
Post Reply
DeeDee
King Meeple
King Meeple

Tiny epic galaxies

16 Sep 2016, 13:28

Il aveti?
Va place?
L-ati jucat?

are acum expansion pe KS si nu stiu daca merita sa ma bag.
faptul ca Wil Wheaton l-a inclus in sezonul 4 de Tabletop ar fi o recomandare mare, dar tinand cont ca pana apare episodul se termina campania...as prefera ca voi sa va dati cu parerea despre aceste 'tiny epic'-uri

Zmiq86
Chief Meeple
Chief Meeple

Re: Tiny epic galaxies

16 Sep 2016, 20:02

L-am jocat o singură dată și pot să zic că e ok ... dar nu e ceva foarte tare. Aceast poate să folosească că un filler dar cred că până un joc nu aș vrea să l-joc încă odată.

VickdaReaper
Super Moderator
Super Moderator

16 Sep 2016, 21:55

L-am jucat si eu de cateva ori. E un filler bun, care iti cere sa jonglezi intelept cu resursele (in special cu *virgula* cultura) si in care nu stai degeaba pe tura adversarului, pentru ca vei fi foarte atent la ce actiuni face el, poate vrei sa faci si tu. Rejucabilitate pare de la buna in sus (multe planete diferite + aruncare de zaruri). Nu in ultimul rand, jocul nu este tocmai gateway, ci pasul imediat urmator.

Peste extensie nu m-am uitat, deci nu pot sa zic cum imi suna la ce stiu despre jocul de baza.
Pentru board games sunt fidel cum era Castro pentru Cuba...

Colectie

DeeDee
King Meeple
King Meeple

14 Jun 2017, 11:12

Doar ma laud.....
tiny epic.jpg

a venit de pe KS

Post Reply

Return to “Discutii generale”