Intalnire TARABA DE JOCURI nr.11 - 07.08.2011
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
- mihai
- Special Meeple

Intalnire TARABA DE JOCURI nr.11 - 07.08.2011
Am simtit ca a trecut destul timp de la ultima intalnire organizata de noi...asa ca va invitam la joaca!
Va asteptam la a cea de a UNSPREZECEA intalnire organizata de TARABA DE JOCURI ce va avea loc sambata, 07 august 2011, incepand cu ora 14.00, in Ceainaria Tabiet.
Datorita participarii numeroase de la ultimele intalniri, va rugam sa confirmati participarea pe adresa de mail office@tarabadejocuri.ro, aici pe acest topic sau mesaj privat, mentionand cate persoane veniti si la ce ora puteti ajunge. Va vom tine la curent cu situatia locurilor disponibile.
De asemenea daca aveti preferinte de jocuri pe care vreti sa le jucati/incercati/bucurati de ele, va rog sa spuneti sa incercam sa le aducem.
VA ASTEPTAM!
Mihai
Va asteptam la a cea de a UNSPREZECEA intalnire organizata de TARABA DE JOCURI ce va avea loc sambata, 07 august 2011, incepand cu ora 14.00, in Ceainaria Tabiet.
Datorita participarii numeroase de la ultimele intalniri, va rugam sa confirmati participarea pe adresa de mail office@tarabadejocuri.ro, aici pe acest topic sau mesaj privat, mentionand cate persoane veniti si la ce ora puteti ajunge. Va vom tine la curent cu situatia locurilor disponibile.
De asemenea daca aveti preferinte de jocuri pe care vreti sa le jucati/incercati/bucurati de ele, va rog sa spuneti sa incercam sa le aducem.
VA ASTEPTAM!
Mihai
-
pfinix
- mihai
- Special Meeple

Re: Intalnire TARABA DE JOCURI nr.11 - 07.08.2011
there is always a next one..
Sa stii ca nu facem special sa nu vii, pur si simplu nu s-a nimerit
Luam revansa la urmatoarea intalnire.
Sa stii ca nu facem special sa nu vii, pur si simplu nu s-a nimerit
Luam revansa la urmatoarea intalnire.
- cristianf
- King Meeple

Ce bine ca ai mai amanat-o si putem si noi sa venim !
(2 locuri la nefumatori, ora ca de obicei 14:30-15:00)
- mihai
- Special Meeple

- mihai
- Special Meeple

pentru cei din Bucuresti, au timp si chef de joaca maine, ne vedem in Tabiet!:)
- alexddumitru
- King Meeple

- Custom Rank: Blogger@„Ce Jucăm?”
Cum văd că nimeni nu vrea să mărturisească, o fac eu: am fost aseară la întâlnirea TdJ şi a fost foarte mişto! Detalii am scris pe blog.
-
had3z
am trecut si eu pe acolo, mai putin decat mi-ar fi placut dar tot mai bine decat nimic.
am jucat dobble, care mi se pare foaaaarte tare frate, city of thieves care are o idee buna, dar parca se da prea mult cu zarul si esti la discretia adversarilor asa ca nu-i pe gustul meu , si gosu, care mi s-a parut interesant, chit ca nu prea l-am inteles
)
am jucat dobble, care mi se pare foaaaarte tare frate, city of thieves care are o idee buna, dar parca se da prea mult cu zarul si esti la discretia adversarilor asa ca nu-i pe gustul meu , si gosu, care mi s-a parut interesant, chit ca nu prea l-am inteles
- mihai
- Special Meeple

@had3z - dobble este un joc de petrecere excelent, se pare ca are priza la foarte multa lume
city of thieves - un joc de la FFG foarte bine realizat, mie tocmai faza de interactiune mi-a placuta foarte mult
gosu - hai ca mai era putin si castigai, cum nu ti-a placut?:)
city of thieves - un joc de la FFG foarte bine realizat, mie tocmai faza de interactiune mi-a placuta foarte mult
gosu - hai ca mai era putin si castigai, cum nu ti-a placut?:)
- imba
- King Meeple

Lasa ca o data si o data tot o sa castige altcineva la gosu 
- mihai
- Special Meeple

- imba
- King Meeple

- mihai
- Special Meeple

- adrim
- King Meeple

- Custom Rank: euro-epic
Si eu vreau campionat de Gosu! (si cred ca mai stiu macar 4 persoane interesate)
Si mai vedem noi atunci cum impartim victoria
Si mai vedem noi atunci cum impartim victoria
- imba
- King Meeple

- mihai
- Special Meeple

atunci ma ocup sa organizez, probabil o sa fie ceva mai "ad-hoc"....incerc sa revin saptamana viitoare cu detalii
- cristianf
- King Meeple

Stai ! Mai asteapta, vreau si eu sa invat inainte
Poate poate...
-
acidutzu
Despre mitul cu "imba castiga tot timpul la gosu". Mi-e teama ca sunt cel putin doi martori, hai trei cu jenny, desi ea e partinitoare, ca, atunci cand nu castiga, imba pierde la gosu! S-a zis si va ramane in arhiva forumului!
Pentru un avantaj moral, il priviti in ochi si il intrebati:
"Vrei sa castigi asa cum ai castigat la Hive in fata lui acidutzu?"
Atat!
Pentru un avantaj moral, il priviti in ochi si il intrebati:
"Vrei sa castigi asa cum ai castigat la Hive in fata lui acidutzu?"
Atat!
- mihai
- Special Meeple

atest faptul...doar ca a pierdut ca in jocul de 3 persoane e destul de ...ciudat! mai ales cand e 1 vs 1 vs 1...
)
- imba
- King Meeple

Pai la 3 persoane era 1 vs 1 si 1 care profita
Nu eram eu de obicei acel jucator pentru ca ceilalti 2 aveau o afinitate din a ma lasa cu masa cat mai curata de carti, probabil ca sa nu se puna praful pe ele. Si mai lucra si Jenny cu inamicu...