Stiu foarte bine ce ma asteapta si nu ar fi o problema, atata timp cat se reuseste sa se faca o grupa de vreo 4 oameni care sa joace Dominant Species. Cat despre reguli, ar fi de mare ajutor daca ar mai fi cineva care sa le stie. Eu le stiu oarecum (am avut o tentativa sa il jucam o data dar nu l-am dus pana la final).VickdaReaper wrote:@tasurinchi: O.K. O sa ma uit pe regulamentul jocului. Ora nu este o problema, deoarece si eu o sa ajung destul de tarziu, dupa El Clasico.
Dominant Species as putea sa ti-l explic eu, dar te avertizez inca de pe acum ca daca vrei sa te inhami la asa ceva, o sa dureze spre 6 ore, poate chiar mai mult.BlackPharaoh wrote:P.S. vreo sansa sa existe doritori de Descent si/sau Dominant Species (le am dar nu am apucat inca sa le joc- regulile imi sunt cunoscute "partial")?
NOAPTEA DEVORATORILOR DE BOARDGAMES - 21.04.2012
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
- BlackPharaoh
- Chief Meeple

Re: NOAPTEA DEVORATORILOR DE BOARDGAMES - 21.04.2012
- Keyser
- King Meeple

Zic sa facem un mic recensamant pentru TI3, niste confirmari. Eu, m4ar1us si Cristina confirmamcristina wrote: 1)cristina
2)marius
3)keyser
4)angeleye
5)mono
6)adrim
7)claudia
8)cristi
#nambos
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist. - Verbal Kint
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist. - Verbal Kint
- Mono
- King Meeple

- Custom Rank: Cylon Leader
La ce ora incepe? Eu nu cred ca pot ajunge decat seara, mai tarziu daca e. Nu vreau sa incurc pe nimeni, deci daca voi v-ati stabilit o ora, mai bine ma stergeti din registre 
- Keyser
- King Meeple

Pai 16:00 am zis, cand incepe evenimentul propriu-zis.
#nambos
-
m4r1us
La 16:00. Durează mult şi cred ca e de preferat ca o bună parte din joc să fie pe 'lumină'
Sent from my LG-P500 Using ForumTouch for Android
- Mono
- King Meeple

- Custom Rank: Cylon Leader
asa e, sa incercati sa fie intr-o singura zi
ok, deci se anunta un loc gol la TI3
ok, deci se anunta un loc gol la TI3
- adrim
- King Meeple

- Custom Rank: euro-epic
Adrim si Claudia confirma prezenta la ora 16.00
Intrebare: masa va fi la fumatori sau la nefumatori? Aveti preferinte in sensul asta?
Intrebare: masa va fi la fumatori sau la nefumatori? Aveti preferinte in sensul asta?
- Keyser
- King Meeple

Ok deci avem:
1)cristina - confirmat
2)marius - confirmat
3)keyser - confirmat
4)angeleye - ?
5)LOC LIBER
6)adrim - confirmat
7)claudia - confirmat
8)cristi - confirmat
Pentru confirmari dat "quote" si schimbati "?" cu "confirmat"
Masa e la nefumatori. Dar se fac pauze de fumat daca sunteti fumatori
1)cristina - confirmat
2)marius - confirmat
3)keyser - confirmat
4)angeleye - ?
5)LOC LIBER
6)adrim - confirmat
7)claudia - confirmat
8)cristi - confirmat
Pentru confirmari dat "quote" si schimbati "?" cu "confirmat"
Masa e la nefumatori. Dar se fac pauze de fumat daca sunteti fumatori
Last edited by Keyser on 19 Apr 2012, 13:03, edited 1 time in total.
#nambos
- mihai
- Special Meeple

Masa pentru Twilight e rezervata pe numele lui Marius, deci daca ajungeti vreunii inaintea mea acolo sa stiti ce cereti 
- Keyser
- King Meeple

Deci stim cine plateste consumatia la masa respectiva 
#nambos
-
m4r1us
Cristi e sigur.
-
biionut
- Wizard Meeple

Salut!P.S. vreo sansa sa existe doritori de Descent si/sau Dominant Species (le am dar nu am apucat inca sa le joc- regulile imi sunt cunoscute "partial")?
Eu m-as baga la ambele, dar as mai fi cu inca 1 om sau 2.
- mihai
- Special Meeple

@ Edurd F - am rezervat masa la 19.00-19.30; din pacate nu este nici un televizor acolo, sorry.
- adrim
- King Meeple

- Custom Rank: euro-epic
Perfect!Keyser wrote:... Masa e la nefumatori.
- AngelEye
- King Meeple

Pentru cine ?adrim wrote:Perfect!Keyser wrote:... Masa e la nefumatori.
Mai e loc de o persoana la TI3 daca sunt doritori.
- deeug
- King Meeple

- Custom Rank: Game Explorer
Vreu eu la TI3 
Adica in ideea ca o sa mai aiba cineva rabdare sa-mi mai explice cum decurge jocul: am jucat odata 2 ture dar nu stiu cat mai tin minte...La ce ora e adunarea?16 pana la urma?
Adica in ideea ca o sa mai aiba cineva rabdare sa-mi mai explice cum decurge jocul: am jucat odata 2 ture dar nu stiu cat mai tin minte...La ce ora e adunarea?16 pana la urma?
-
m4r1us
@deeug
La 16:00.
bine ai venit
La 16:00.
- deeug
- King Meeple

- Custom Rank: Game Explorer
-
cosmin.alex
-
mirciulik
boredgamer wrote:Adu o pancarta cu "SUNT NOU SI VREAU SA JOC CHESTII" si va luam la noi la masa cand te vedem.mirciulik wrote:As vrea sa vin si eu cu prietena, daca mai aveti loc si pentru noi, ajungem intre 20:00 - 20:30. Va spun de acum ca board-game-urile jucate recent sunt Catan cu extensia Navigatorii si Carcassonne. Urmeaza sa vina Power Grid si Batavia, asa ca incepem usurel.
Cum procedam mai departe ? La data de 21.04 ne prezentam in Lente dar ... nu cunoastem pe nimeni
Astia mai incepatori in arta caror jocuri sunt initiati ?
P.S. Caut sa-mi printez o foaie cu "sloganul" de mai sus